Indlæser Events

Meltway – Album-release: ‘Nothing Is Real’ + Support: Salon Noir

Det dansk/norske indie-band Meltway udgiver deres fuldlængdedebut, Nothing Is Real.

➤ HQ åbner: 19:00
➤ Koncertstart: 20:00
➤ Forsalg: 75 kr.
➤ Entré: 100 kr.
➤ HQ DJs: 23:00 – 05:00 (40 kr. inkl. garderobe)

Meltway:
Det er popsange forklædt som shoegaze, støjrock og grunge, der – sammenlignet med numrene på den lo-fi-prægede forgænger, Everytime – er mere strømlinede, hi-fi-producerede og eksplosive.

Sangenes smittende hooks svøbes i varme tæpper af støjguitarer, vægtløse rumklangseffekter, skarp plekterbas og fremaddrivende trommer som det samlende tyngdepunkt. Numrene kulminerer ofte i tranceinducerende instrumentale passager, hvor elguitarens opslugende melodier brænder sig dybt ind på trommehinden.

Teksterne flugter med stemningerne i musikken. Nogle er inspireret af bevidsthedsudvidende tilstande fra mindfulness-meditation. Andre kommer af ikke at føle sig god nok, som man er.

Det er i spændingsfeltet mellem den instrumentale ekstase og den introspektive sangstil, musikken finder sin ultimative forløsning. Den energiske rockmusik opnår dybde i de introspektive tekster, og teksterne får udfrielse i det drømmende lydbillede.

Alt det indkapsles i albumtitlen. “Nothing Is Real’ er en åben titel, der er lige så ængstelig, som den er befriende. Det er nogle af de stemningspoler, albummet pendulerer mellem” – siger forsanger og sangskriver Mathias Hammerstrøm.

+ Support: Salon Noir
Salon Noir er et ungt aarhusiansk rockband. Inspireret af 90’ernes rockmusik, søger Salon Noir at skabe en aktuel lyd, hvor de sætter 90’ernes rockbølger ind i en moderne kontekst, med tekster om menneskelige relationer i 2020’ernes ungdom.

maj 24 2024

Details

Date: maj 24
Time: 19:00 - 05:00
Cost: 100kr / 75kr forsalg
Event Categories:
Genre: /
Website: FB Event