Indlæser Events
  • Denne event er allerede afholdt.

MIG&MIKKEL + HANNAH

Med anti-omkvæd og slow-pop introducerer Mig&Mikkel en ny lyd på den danske musikscene. Stemningen i musikken ligger i et grænseland mellem Peter Sommer, Marie Key og Mø, men Mig&Mikkel udfylder et endnu tomt hul i den danske musikscene.

Numrene er produceret ud fra en idé om at få en syntetisk lyd ud af akustiske instrumenter. Således skaber Mig&Mikkel en flabet, tilbagelænet elektronisk lyd, der på filmisk vis giver os et indblik i ungdommens selviscenesættelse og fortæller historien om det Københavnske hipster-liv.

Bandets bagmand er musikeren Mikkel Grevsen, som samtidig med sine trompetstudier på Rytmisk Musikonservatorium har fungeret som sidemand i bands som Ulige Numre, Complicated Universal Cum, Reptile Youth og Mads Langer.

I fællesskab med Brian Mørk Hansen er Mig&Mikkel i gang med at indspille og producere deres debutalbum. Tekstuniverset er inspireret af det at være ung, ambitiøs og forelsket i København.

Mikkel har produceret og udgivet 3 albums. Albums der dog bevæger sig inden for jazzens verden, hvor han bl.a. i 2010 vandt årets Ung Jazz konkurrence og sidenhen også har leget med store selskaber som Gyldendal. På sidstnævnte udgav han i foråret 2013 album i samarbejde med digteren Søren Ulrik Thomsen, hvilket resulterede i en DMA Jazz nominering i kategorien “Årets Danske Vokaljazzudgivelse”.

http://www.huskatkysse.dk/

Hannah er dansksproget popmusik om øjeblikke der forundrer og betager. Sangene bærer præg af en nærværende og umiddelbar tilgang til verden og byder lytteren ind i et univers af sagnomspundne hverdagsfortællinger. Der bydes på akustisk lyd, velspillede instrumenter og en nærværende kvindevokal, der til tider blander sig med en elektronisk summen af knitrende og stemningsfulde samples.

Sanger og sangskriver Hannah Fredsgaard skriver tekster hvor mystiske drømmebilleder og raslende skeletter danser side om side med den sitren der opstår, når øjne mødes i et blik. Sangene fremstår med små, fine aftryk af inspiration fra den danske visetradition og udfoldes med en kærlighed til den gode historie.

]]>

jan 21 2014

Details

Date: januar 21, 2014
Time: 20:00 - 22:00
Cost: 50kr
Event Categories:
Genre: /
Website: FB Event