Indlæser Events
  • Denne event er allerede afholdt.

MIMAS + THE BOY THAT GOT AWAY + KAJSA VALA + THE TRISTESSE OF ENOLA

Støttekoncert for Steffen Rasmussen i Byrådet. (Kandidat uden for parti) Det er gratis at komme ind, men man kan vælge at donere i døren. Et eventuelt overskud går til kampagnen for at få Steffen Rasmussen i Byrådet. Vi får besøg af en række fantastiske navne fra Århus.

MIMAS
Mimas er Aarhus’ ukronede indieprinser og dertil søde fyrer. De spiller guitarorienterede sange tilsat jazzede trommer, længselsfuld trompet og passioneret sang. En slags rock, pop, indie, jazz.
 
 
THE BOY THAT GOT AWAY
The Boy That Got Away er en fremadstormende power-trio fra Aarhus, der spiller kompromisløs rockmusik. Med benene solidt plantet i henholdsvis 70’ernes rock og 90’ernes grunge leverer bandet det perfekte soundtrack til et cruise tværs over et solbeskinnet Amerika. De blev dannet i 2009 og har siden da spillet et utal af koncerter i ind- og udland.
http://theboythatgotaway.com/
KAJSA VALA
Kajsa Vala er en Aarhusiansk singer-songwriter der lader sig inspirere af alt og alle, men mest gammel roots og americana.
THE TRISTESSE OF ENOLA Tristesse of Enola er melankolsk singer-songwriter med lidt akustisk rock, alternativ country og americana tilsat. De har udgivet to EP’er i 2012 og arbejder på deres debutalbum, som udkommer i 2013.
Mere information på www.steffenrasmussen.dk
]]>

sep 20 2013

Details

Date: september 20, 2013
Time: 20:00 - 23:30
Event Categories:
Genre: / / /
Website: FB Event