Indlæser Events
  • Denne event er allerede afholdt.

MUTE SWIMMER (UK) + SREDNA SONGS + SAD SIMON

Bag navnet Mute Swimmer gemmer sig britiske singer-songwriter og kunstner Guy Dale. Har har selv beskrevet sin musik som “governed by grace, doubt and sabotage“. Hans musik prøver at strække grænserne for singer-songwriter genren, hvilket resulterer i sange der pludselig går i står og bliver afløst af tale, tekster som omhandler den konkrete koncertsituation lige så meget som de handler om hans indre følelsesliv, og optrædender der bevæger sig på grænsen mellem musik og performancekunst. Han er hudløst ærlig, (selv)ironisk, romantisk og melankolsk.    Guy Dale er kunstner og arbejder indefor lyd, performance, installationer, fotografi og malerier. Han er kendt under forskellige aliaser, blandet andet Mute Swimmer og Dala, og har også udgivet og arbejdet med orkestrene 1000 Herzog og Funés. Han optræder og udstiller tit og ofte, de seneste shows har foregået i Berlin, New York og London. Han har en Phd. i Fine Art Practice fra 2002 og er bosat i Berlin. 


http://www.guydale.com/


Sredna Songs er singer/songwriter-musik i det eftertænksomme og drømmende hjørne indhyldet af sirlig fingerspilsguitar. Med sine kompositioner inviterer Anders Mikkelsen publikum indenfor i et melankolsk univers med et bredt harmonisk og lyrisk spektrum, som bliver komplet med det lune og indlevende sammenspil i bandet.

Musikken er dynamisk, akustisk og afdæmpet. Der er en gennemgående tro på den store kærlighed og det gode i menneskets natur, men samtidig bærer musikken præg af livserfaring og fordybelse.

Inspireret af sine egne oplevelser og omgivelser har Anders i alle sine sange ikke blot formået at skabe en helt unik stemning, men også en skøn fortælling, som kan give stof til eftertanke for den opmærksomme lytter. https://soundcloud.com/anders-mikkelsen/

]]>

okt 30 2013

Details

Date: oktober 30, 2013
Time: 21:00
Cost: 30kr
Event Categories:
Genre: /
Website: FB Event