Indlæser Events
  • Denne event er allerede afholdt.

Mythic Sunship + Bedlam Boys

HQ og Hul præsenterer sammen:
Mythic Sunship

Improviseret og grænseoverskridende instrumentalmusik!

—————

➤ HQ åbner: 19.00
➤ Koncertstart: 20.00
➤ DJs fra kl. 23.00 – 05.00.
➤ Forsalg: 80 kr.
➤ Entré i døren: 100 kr.

—————

Mythic Sunship:
Mythic Sunship er en dansk kvartet med base i København. Gruppen fandt sin endelige form i 2015 med udgivelsen af debutalbummet Ouroboros på det internationalt anerkendte danske label El Paraiso. Siden er det blevet til yderligere tre studiealbum og en liveplade på det odenseanske pladeselskab.

Mythic Sunship spiller fortrinsvist improviseret og genreoverskridende instrumentalmusik med afsæt i en bred vifte af musikalske inspirationer fra tung rock til ambient, kraut, freejazz med mere.

Kvartetten, der lejlighedsvis udvides med saxofonist Søren Skov, er særlig kendt for sin altid energiske og intense tilgang, der har gjort gruppen til et eftertragtet live-navn både herhjemme og i udlandet. Den energi har ført Mythic Sunship vidt rundt på de europæiske scener med højdepunkter som tre koncerter på den hollandske kultfestival Roadburn, to koncerter på ligeledes hollandske Le Guess Who?, foruden et væld af klubkoncerter og mindre festivaloptrædener.

I 2021 står Mythic Sunship med en ny pladekontrakt på amerikanske Tee Pee Records, materiale til tre studiealbum indspillet i legendariske RMV Studio i Stockholm og udsigten til endnu en række koncerter på toppen af det europæiske festivallandskab – om pandemien vil.

+ Support: Bedlam Boys:
Bedlam Boys er et århusiansk projekt, der tæller medlemmer fra Tilebreaker, Hunger, Tots og Morgan Square. Med inspiration i alt fra beskidt garagerock og kontemporær postpunk til western-influeret klassisk guitarspil og introspektiv, ensom country, befinder bandet sig i spændingsfeltet mellem det maniske og kalkulerede, det dramatiske og det intime.

nov 06 2021

Details

Date: november 6, 2021
Time: 19:00 - 05:00
Cost: 80 – 100kr / 80kr forsalg
Event Categories:
Genre: /
Website: FB Event

Arrangør

Hul
Email:
Website: Visit Organizer Website