Indlæser Events

Nakkeknaekker + Support: Afdød

Nakkeknaekker har på ganske kort tid slået sig fast som et af de mest hypede navne på den danske metalscene, og når man oplever bandets eksplosive liveshow er det åbenlyst hvorfor de har taget den med storm, uden at udgive én eneste sang.

➤ HQ åbner: 19.00
➤ Koncertstart: 20.00
➤ Forsalg: 100 kr.
➤ Entré i døren: 125 kr.
➤ HQ DJs fra kl. 23.00 – 05.00

Nakkeknaekker:
NAKKEKNAEKKER, bestående af Christoffer Kofoed (Vokal), Sebastian Knoblauch (Bas), Anton Hajn Bregendorf (Trommer), Joakim Kaspersen (Guitar) og Johan Lundvig (Guitar), trækker old-school dødsmetal igennem et moderne, ungdomsdrevet filter, og resultatet er et aggressivt og energisk sonisk angreb, hvor der både kan trækkes tråde til de gamle dødsmetal-legender såvel som moderne hardcore.

Trods medlemmernes unge alder har bandet allerede spillet et utal af shows i Danmark, turneret med henholdsvis BAEST og HateSphere samt spillet på store europæiske festivaler som Roskilde Festival (DK), Sweden Rock Festival (SE), Tuska Festival (FI), Bloodstock Festival (UK) m.m., og der er ingen tvivl om at dette bare er starten. 2024 står allerede på Inferno Festival (NO), Dynamo Metal Fest (NL), Copenhell (DK), og mange flere. NAKKEKNAEKKER har bevist at de er kommet for at blive.

Et stærkt hold bestående af TBA Music i Danmark, IAG i Nordamerika og Napalm Events i resten af verden håndterer booking.
Bandet har også indgået et stort samarbejde med et af de største pladeselskaber i metal-verdenen, så 2024 kommer til at stå på bandets længe ventede debutalbum.

+ Support: Afdød
Et dødsmetallisk jerngreb fra det mørkeste øvelokale under Slagelse Musikhus. Med et væld af inspiration inden for metallens verden gør dette nye band på metalscenen deres bedste for at blæse publikum bagover.

feb 23 2024

Details

Date: februar 23, 2024
Time: 19:00 - 05:00
Cost: 125kr / 100kr forsalg
Event Categories:
Genre:
Website: FB Event