Indlæser Events

AFLYST

  • Denne event er allerede afholdt.

Niklas Runge “I Know I’m Not Magnificent” (Album Release)

Den aarhusianske sanger og sangskriver Niklas Runge udgiver sit debutalbum ‘I Know I’m Not Magnificent’ fredag d. 13. marts 2020, og det skal selvfølgelig fejres på hjemmebane hos Headquarters i Aarhus.
 
➤ HQ åbner: 19.00
​➤ Koncertstart: 20.00
➤ Forsalg: 40 kr.
➤ Entré i døren: 60 kr.
➤ HQ Resident DJs: 23.00-05.00
 
——————
 
OBS. OBS. OBS.
Forsalg ikke tilgængelig endnu. Forsalget åbner op når vi får grønt lys til at åbne HeadQuarters op igen.
Til de gæster der allerede har købt billet til koncerten der skulle have fundet sted d. 14. marts 2020, jeres billetter gælder stadig til denne aften.
 
——————
 
Niklas Runges sange er luftig indiepop, der er ligetil i deres stærke melodiøsitet og veludførte arrangementer, og hans flotte lyse vokal er imponerende men altid vedkommende og fuld af nærvær. I Runges musik befinder man sig i drømmende og melankolske musikalske landskaber, hvor både pop, folk, alternativ rock og ekkoer af kammermusik tilsammen danner et personligt og komplet hele. Samtidig er der noget på spil. Udtrykket karakteriseres af inderlighed, ærlighed og sårbarhed i såvel musik som i teksterne, hvor Runge tager livet, selvet og kærligheden under grundig behandling.
 
Siden udgivelsen af hans debutsingle i foråret 2019 har Niklas Runge spillet roste koncerter på bl.a. SPOT Festival, SPOT Royal, Oppenheimer Festival, i Pumpehusets Byhaven m.fl.
 
Denne aften vil han fejre udgivelsen af I Know I’m Not Magnificent med en gennemspilning af det fulde album sammen med sit imponerende syv mand store orkester.
Den lokale artist – og Niklas Runges gode ven – CALA supporter på aftenen.
 
Aftenens program:
CALA: 21.00
Niklas Runge: 22.00
 
Der vil desuden være mulighed for at købe I Know I’m Not Magnificent på vinyl.
okt 26 2020

Details

Date: oktober 26, 2020
Time: 13:00 - 13:30
Cost: 60kr
Event Categories:
Genre: / /
Website: FB Event