Indlæser Events
  • Denne event er allerede afholdt.

Ninna Lundberg + Support: Saltmother

Efter stor succes med bandet Ganger, udgav Ninna Lundberg i 2022 sit debut album “Two Two of You”. Albummet er en samling eksperimenterende viser og personlige fortællinger, der bæres af hendes sensible og rå vokal, på en underlægning af støvede klaver melodier og dynamiske blæser- og stryger arrangementer.

➤ HQ åbner: 19.00
➤ Koncertstart: 20.00
➤ Forsalg: 75 kr.
➤ Entré i døren: 100 kr.
➤ HQ DJs fra kl. 23.00 – 05.00

Ninna Lundberg:
På HeadQuarters vil Ninna Lundberg, sammen med saxofonist Viktor Kongsbak, kontrabassist Thorbjørn Kaas og musiker- og sanger Mille Mejer Djernæs Christensen, fremføre sangene fra debut albummet side om side med nyt materiale.

Citat fra GAFFA anmeldelse af Ninna Lundberg og band til Northern Winter Beat 2023:
“Da Lundbergs krystalklare og sjælfulde vokal samt bandets fænomenale harmonier introduceres, rejser alle hårene sig på mine arme… Jeg er fuldkomment opslugt af musikken. Det er ambient, men også folket. Det lyder på én og samme tid dystert og som en smuk forårsmorgen. Det er poetisk og virkelig rørende. Faktisk så rørende, at jeg fælder en lille tåre.”

+ Support: Saltmother
Saltmother er sanger og komponist Amanda Appels soloprojekt.

Med inspiration fra folkeviser, religiøs musik og internettets multiverse virkelighed skriver hun stemningsmættede funktionssange til det moderne menneske. Saltmother er glasklare toner og farverigt akkordsprog. Saltmothers sange er et klæde af tykt, mørkt stof, man kan vikle sig ind i og ånde igennem.

Saltmother udgav i efteråret 2022 artpop EP’en Heavy In Baby Blue. Denne aften vil hun dog spille nye, uudgivne sange i et duo setup med synth, bas og vokal. Og måske en blokfløjte.

nov 11 2023

Details

Date: november 11, 2023
Time: 19:00 - 05:00
Cost: 100kr / 75kr forsalg
Event Categories:
Genre: /
Website: FB Event