Indlæser Events

NYT LIV + Anti Ritual

NYT LIV er tilbage med deres andet album ”Den døde sol”. Her afsøger de nye musikalske afkroge og viser sig fra en hårdere og mere kontant side, som dermed udvider rammerne for deres indignerede, alternative hardcore. Teksterne er simple og formuleret i et hverdagssprog, hvor budskaberne er ikke pakket ind i flotte ord og metaforer. ‘Den døde sol’ er et følelsesladet album om livet og de svage i samfundet. Om valg, et valg om hvordan man vil leve sit liv. Om modgang og om at miste. Om egoismen, at gøre ting på bekostning af andre. Om de svage i verden, dem som har brug for hjælp. Dem, som ingen vil hjælpe.

 

—————

➤ HQ åbner: 19.00

➤ Koncertstart: 20.00

➤ Forsalg inkl. gebyr: 90 kr.

➤ Entré i døren: 115 kr.

➤ DJs fra kl. 23.00 – 05.00.

—————

 

”Den døde sol” er indspillet med producer Jacob Bredahl (LLNN, Lifesick) bag knapperne og master af Brad Boatright (Nails, Ceremony, Modern Life Is War). Lasse Høgh (Jada, Folkeklubben) har skabt artworket med udgangspunkt i guitarist Martin Goltermanns fotografier af København og Sjælland i skumringstiden. Albummets visuelle side reflekterer bandets lyrik både betydningsmæssigt og helt håndgribeligt, når billederne kombineres med forsanger Michael Aagesens håndskrevne tekster i bookletten til albummets vinyludgave.

NYT LIV har de seneste år gjort sig bemærket med den selvudgivne 2017 EP ‘Livet Brænder’ og debutalbummet ‘Ensomhedens Kolde Kald’, der udkom i maj 2019 på Indisciplinarian. Dertil medvirker bandet med det ene ud af to numre til den officielle Copenhell 10 års jubilæums-single i form af hardcore-hymnen ‘Hårde Tider’. Det har medført koncerter på blandt andet Roskilde Festival, Copenhell (x2), SPOT Festival og supportkoncerter for ligesindede artister som Cancer Bats og Turnstile. ‘Den døde sol’ udkommer 19. november 2021 på vinyl, bånd og digitale formater via Indisciplinarian.

NYT LIV er:

Martin Goltermann – Guitar

Søren Hvidt – Bas

Simon Erlendsson – Trommer

Michael Aagesen – Vokal  

___________________  

Københavnske Anti Ritual er tilbage med deres anden udgivelse og første fuldlængdealbum ‘Expel The Leeches’. Ti numre med rasende og kværnende blackened hardcore, der leverer en bidsk kommentar til verdens tilstand. Alt imens Anti Ritual trækker på dødsmetal, black metal og grindcore så vel som hardcore i skabelsen af sit rasende udtryk, understreger bandet tematisk set aggressiv musiks potentiale som en politisk aktivitet og i for- længelse heraf dens katarsiske funktion for de involverede.

Emner som den moderne kapitalisme, den tiltagende fascismes mange forklædninger, frygten for det totale miljømæssige kol- laps og deraf hvilken verden, vi efterlader til vores børn, er det essentielle brændstof på denne harske, men også dynamiske plade. Den centrale nerve bag numrene har været at finde en konstruktiv ventil for det mindre end optimistiske syn, som mø- der alle, der gider se op fra deres skærme i længere end et par sekunder. Numrene er skrevet af Anti Ritual som et forsøg på at håndtere og sætte ord på det, der omgiver os alle.

Som det var tilfældet med Anti Rituals selvbetitlede EP fra 2014, er albummet ikke ment som et pessimistisk statement. Den in- tense vrede, der gennemtrænger disse numre stammer fra et dybfølt ønske om at bruge harmen til noget positivt. Det er en måde at undgå at blive opslugt af den totale apati og den lang- somme, men sikre nedsænkning i den sump af ligegyldighed, der dækker hver en millimeter af tilværelsen i det postmoderne samfund. En apati, der nu truer hele vores eksistens som art her på kloden.

‘Expel The Leeches’ er skrevet, optaget og produceret af ban- det selv, mastereret af Brad Boadright (Nails, Sleep, From Ashes Rise o.a.) og bærer artwork af Morten Grønnegaard og Nikolaj Borg. Albummet udkommer på vinyl og alle digitale platforme d. 29. oktober 2021 via Indisciplinarian.

ANTI RITUAL er:

Marco Malcorps – Vokal

Jacob Krogholt – Guitar

K.B. Larsen – Bas

Nikolaj Borg – Tromme

dec 03 2021

Details

Date: december 3
Time: 19:00 - 05:00
Cost: 90 – 115kr / 90kr forsalg
Event Categories:
Genre:
Website: FB Event