Indlæser Events

ØNDI + Support: ETVA

ØNDI er en knytnæve i mellemgulvet – et ømt punkt mellem pop og postpunk, mellem ekstase og raseri, mellem orkestreret dramatik og utæmmet vildskab.

➤ HQ åbner: 19:00
➤ Koncertstart: 20:00
➤ Forsalg: 75 kr.
➤ Entré: 100 kr.
➤ HQ DJs: 23:00 – 05:00

ØNDI:
ØNDI er den skamløse selvdyrkelse, den uforskammede arrogance og den ungdommelige naivitet – en dedikation til den verden vi befinder os i, lige nu og her.

ØNDI er inspireret af alt fra de hårdeste elektroniske acts til den fængende pop-melodi, og man kan forvente en heftig svingom i følelsesregistret. Kombinationen af den gennemtrængende musik, strobelyset og det intense nærvær, efterlader publikum i en ekstatisk, trance-lignende symbiose.

Bandet importerer internationale produktioner og en anti-jantelovs-ekstroversion ind i den ofte meget ydmyge og tilbagelænede danske sangskrivningsproces, hvilket resulterer i en eksplosiv og intens musikalsk cocktail. ØNDI udgav deres debutsingle, “DUM SANG” den 2. november 2022. ØNDI er signet hos navnløs management og Capitol Records ved Universal Music Danmark.

ETVA:
ETVA drejer blikket ind mod det du gemmer. Hudløst ærligt, udfordrer og skubber hun til mennesker i en blanding af dansk rå elektropop og sjælfuld indie. Bag ETVA er hende, der blev voksen for tidligt. Det barn der blev glemt, som bar det hele. Hun bruger musikken til at skildre det usagte og åbner sig selv for at hele og dele.

”Jeg har brugt år af mit liv på at sige, at jeg ikke er forkert, og det skriger i min krop, fordi det stadig sker. Mennesker ligger under tæppet, hænger i gardiner, og jeg hader, at vi ikke bare kan sige, hvad vi mener. Jeg kradser i fladen, skriger det bramfrit – i kontrasten i det inderlige sårbare, smerten og vreden. Jeg maler med sproget og stemningsmatchende lyduniverser, og spinner følelsesrouletten for at ramme det du mindst venter. Jeg brænder for ærlighed, der aldrig bliver hørt for at blænde fanden i os selv og hinanden.”

okt 27 2023

Details

Date: oktober 27
Time: 19:00 - 05:00
Cost: 100kr / 75kr forsalg
Event Categories:
Genre: /
Website: FB Event