Indlæser Events
  • Denne event er allerede afholdt.

OLM + KATLA + Plaguemace

Den århusianske trio Olm rumsterer i den tunge ende af doom- og sludgemetal. Med sine tunge og hårde nedstemte riffs, growlende vokal, musikalskmalende melodiskepassager, leverer Olm sig et monumentalt lydudtryk.
Mens andre lever i overhalningsbanen, befinder Olm sig trygt og vedblivende i slæbesporet på metallens majestætiske motorvej.

———

➤ HQ åbner: 19.00
➤ Koncertstart: 20.00
➤ Forsalg inkl. gebyr: 80 kr.
➤ Entré i døren: 100 kr.
➤ DJs fra kl. 23.00 – 05.00
(soul, funk, disco)

———-

Katla er en trio bestående af David, Marc og Rasmus. Bandet startede i 2017 på Copenhell, hvor kontakten blandt de tre først blev etableret. Motivationen var klar fra start, det skal være langsomt og lytte-bart, musik som de selv ville lytte til. Katla har fokus på de knusende riffs, som hovedkomponisten Marc kompromisløst leverer, vokalharmonierne der er delt blandt bassisten David og trommeslager Rasmus, der formår at manifestere nedslåning at 7-tømmer søm igennem sit insisterende trommespil. Tung doom-metal og højt energiniveau med inspirationskilder i den skandinaviske black- og doomscene, er kendetegnene ved Katla. Læder, denim og langt hår forenes i sange om helte, skurke og store drager pa den lede klinge!

Året 2019 bærer frugten af de førliggende år; der er overvejende fremdrift i Katla. Vi snakker koncerter, turne og fokus på skrivning at en ny EP, med en stræben på udgivelse i ultimo 2019. Modtagelsen at den selvbetitlede EP ‘Katla’ har givet blod på guldtanden, og Katla er nu ikke længere i tvivl om, at de har mere at byde på end det gennemsnitlige doom-band.

———-

Plaguemace byder op til dans med deres nakke-knækkende thrashy Death’n’Roll.
Musisk
bliver der trukket associationer til blandt andet High on Fire, Entombed, Grave og
Motörhead, krydret med brutale breakdowns og rygrads-bøjende grooves.
Intentionen om at servere en rock’n’roll eksplosion af højeste kaliber, bringer bandet med sig på scenen, hvor deres kaotiske dødscirkus får frie tøjler.

mar 26 2022

Details

Date: marts 26, 2022
Time: 19:00 - 05:00
Cost: 100kr / 80kr forsalg
Event Categories:
Genre:
Website: FB Event