Indlæser Events
  • Denne event er allerede afholdt.

OrgelDuo – Aarhus Jazz Festival

Solen danser henover det azurblå hav. Skuldrene sænker sig, og hverdagen forsvinder i takt med en besnærende rytme, som langsomt nærmer sig.

Velkommen til en all inclusive musikrejse hvor Hr & Fru OrgelDuo giver fri adgang til buffeten, der bugner af svedige trommerytmer, støvet hammondorgel og højtbelagt humør!

—————
➤ HQ åbner: 19.00
➤ Koncertstart: 20.00
➤ Forsalg inkl. gebyr: 75 kr.
➤ Entré i døren: 100 kr.
➤ Late Night Jazz Jam kl. 23.00 – 02.00 (GRATIS entré)
—————

Smid dig i poolen og oplev et venskabeligt samspil og stort musikalsk overskud. Herfra kan du nyde udsigten mod de stolte jazztraditioner, hypnotiske beats og sjove melodier – alt sammen helt uden ekstra beregning.

OrgelDuo inviterer ind i deres uprætentiøse univers hvor alle kan være med, bare husk at fylde glasset helt op og finde din indre nysgerrige turist frem!
Koncerten bliver en forlængelse af OrgelDuos tegneserieverden, hvor Simon og Daniel præsenterer og fortæller om deres spændende univers med visuals, sjove anekdoter og historier om OrgelDuos færden – leveret med et glimt i øjet.

I hovederne på Daniel Sommer på trommer og Simon Eskildsen på orgel gemmer der sig en magisk musikalsk tegneserieverden fyldt med jazz, eventyr og et helt specielt ældre ægtepar under navnet OrgelDuo.
Når Simon og Daniel ikke guider musikalske all inclusive rejser, huserer de i forskellige prominente jazz- og world-konstellationer på den danske og internationale musikscene.

“Hr & Fru OrgelDuo Travels the World is a bold experiment that succeeds”
– Jakob Baekgaard, allaboutjazz.com

“Fakta er at når OrgelDuo tager på deres ”Caribbean Cruise” eller når de går ”All Inclusive”, så er det svært ikke at være på”
– Mads Kornum, Side33

jul 16 2022

Details

Date: juli 16, 2022
Time: 19:00 - 02:00
Cost: 100kr / 75kr forsalg
Event Categories:
Genre:
Website: FB Event