Indlæser Events
  • Denne event er allerede afholdt.

Pede B & DjNoize

Pede B & DjNoize har gennem de sidste mange år imponeret med udsolgte koncerter, anmelderroste albums og en imponerende evne til at forny sig. Nu er de klar med en efterårstour, der skærer alt fedtet fra og hiver intimitet, improvisation og lysten til at eksperimentere helt frem på scenen. I marts spillede makkerparret to aftener i træk i et propfyldt Pumpehuset i København. Gaffas anmelder var imponeret og gav lørdagens koncertaften 6/6 stjerner med ordene:

“Eventyrlig aften med dansk raps bedste storyteller”.

I sommeren 2015 spillede Pede B & DjNoize for 20.000 mennesker på Arena på Roskilde Festival med band, strygere, børnekor og venner på scenen i form af L.O.C., Per Vers, Ankerstjerne, Alberte Winding og mange flere. Gaffa’s anmelder gav her også koncerten 6/6 stjerner og skrev bl.a.: “…. leverede den bedste danske rap­koncert på Roskilde, jeg nogensinde har oplevet”. Så bliver det nærmest ikke større! For at kunne tilbyde fans og supportere noget utraditionel, bliver koncert planerne for efteråret 2016 radikalt anderledes. Med touren “1MC & 1DJ” går Pede B & DjNoize nemlig væk fra de store scener og bringer intimiteten og det traditionelle samarbejde mellem rapper og DJ frem i lyset. For de fleste artister er dette setup nervepirrende og angstprovokerende, da man som artist ikke har noget værn at skjule sig bag. Ingen backuprapper, intet band eller en korsanger at læne sig op af. Derfor er spillestederne også udvalgt meget nøje med en maksimal kapacitet på 300 personer, så intimiteten virkelig kommer i højsædet.
Pede B forklarer: “ Vi har forsøgt at finde de mest intime steder i Danmark. De dér steder, hvor publikum står helt oppe i ansigtet på dig, og du kan mærke energien helt nede fra bagerste række. Noize er som bekendt tidligere verdensmester i mix, så det er hans rutinerede kræfter, der kommer helt frem i lyset, når vi angriber scenen på den her måde”. Publikum skal forvente en anderledes sætliste, end de er vant til. Makkerparret udfordrer sig selv med freestyle, remix­versioner af kendte numre og en anderledes tilgang til musikken ­ og det er netop, hvad denne tour skal give publikum ­ en anderledes oplevelse af Pede B & DjNoize.
]]>

okt 19 2016

Details

Date: oktober 19, 2016
Time: 21:00 - 23:00
Cost: 100 – 150kr
Event Categories:
Genre:
Website: FB Event

Arrangør