Indlæser Events
  • Denne event er allerede afholdt.

Plekter Tour // THE CHAMBER, LARA LUNA & NORTHFIELD

Koncerten er en del af Plekter Tour, der arrangeres af ORA (Organisationen af Rytmiske Amatørmusikere), og som er støttet af Statens Kunstfond.

I denne sæson består Plekter Tour af hele 45 koncerter med 15 artister fordelt på spillesteder over hele landet. Denne del af touren spiller i både København, Odense og Aarhus.

➤ HQ åbner: 19.00
➤ Koncertstart: 20.00
➤ Entré: 50 kr.
➤ HQ DJs fra kl. 22.00 – 02.00

THE CHAMBER:
The Chamber er et 4-mands rockband fra København. Bandet blev dannet i 2022 af en samling hard rock-elskende fyre, som alle havde samme ambition om, at sætte ild til den danske musikscene.

Med inspiration fra kunstnere som Radiohead, Jeff Buckley og Porcupine tree har de skabt deres egen unikke lyd, der balancerer hårfint mellem sårbarhed og styrke. Sangene fusionerer skrigende guitarer og storladne omkvæd med melodisk melankoli, der vil give dig lyst til at fare vild i et dybsindigt musikalsk univers.Bandet har netop indspillet deres første EP med titlen “Magnetic Pull” og arbejder i øjeblikket på en lyrik-video til sangen “The You You Are”, som de planlægger at udgive i sommeren 2022.

LARA LUNA:
Lara Luna er et alternativt Pop/Rock-band. Forvent forvrængede guitarer, stærke vokaler, poppede omkvæd og bløde, catchy ballader, der på scenen udfoldes i en energisk og jordnær performance. Bandet første udgivelse blev anbefalet på KarriereKanonen, hvor der blev draget paralleller til bandet Mew – der sammen med kunstnere såsom Biffy Clyro og Tim Christensen står for et lydbillede Lara Luna er inspireret af. Under det tidligere navn Lara vandt bandet musikkonkurrencen Emergenzas finale i Syddanmark i 2018 og kom med i Kansas’ og Postens talentudviklingsforløb MudMusic i 2019. Begge steder blev bandet udvalgt af folk fra den danske musikbranche. Bandet udgiver ny musik fra februar og frem mod sommeren 2023.

NORTHFIELD:
Northfield er et indie-rockband, der med sine melankolske lydflader og eksistentialistiske tekster hører hjemme i landet de har døbt: A Place Beyond the Pines. Bandet er blevet rost for sin sangskrivning, som vender den klassiske pop-form på hovedet og ikke er en selvinviterende gæst hos P3. Siden 2018 har bandet udgivet EP’erne Looking Through the Lens, A Place Beyond The Pines og mini-albummet An Enchanted Waste of Love. Forsanger Simon Nordmark fortæller, at udgivelserne er små noveller i en større samling; de indeholder temaer og karakterer, der søger efter svar, mens de prøver at sætte ord på følelsen af at være en millennial.

apr 06 2023

Details

Date: april 6, 2023
Time: 19:00 - 02:00
Cost: 50kr
Event Categories:
Genre: / /
Website: FB Event