Indlæser Events
  • Denne event er allerede afholdt.

Plug'n'Play – 4. sæson!

Så sker det endelig!! Datoerne for den længe ventede 4. sæson er nu klar til din kalender!! Det er med stor glæde at vi gennem de sidste sæsoner har oplevet voksende tilslutning af både lytte -og spillelystne, og har derfor valgt at intensivere frekvensen af aftener bare en bette smule. Team HQ kan dermed løfte sløret for følgende datoer:

23. august
20. september
11. oktober
1. november
29. november
15. december. (Muchos Specialos X-MAX-Editionos!)
Rammerne er de samme – en smaskhyggelig scene med en akustisk guitar, en favnfuld sangskrivere med egne sange fra sjælen, et publikum med lytteklapperne ude, og iskolde pilsnere i køleskabene til en billig peng’. Magnus Jacobsen (Sundays / Dance With Dirt) står som altid klar som toastmaster og vil sørge for at aftenen forløber smoooooth!
Har du lyst til at spille et par numre til en af ovenstående aftener, eller kender du en dygtig troubadur som altid beklager sig over ikke at have et sted at krænge sjælen ud – så henvend dig til Magnus på mail: magnus@esmusic.dk – skriv hvilke(n) datoer som passer bedst, samt et link til et sted man kan høre dine sange (hvis du har det).
YAY! Vi ses til en MULTISUBLIMOS sæson 4. af Plug’n’Play!
NB: Skulle du ikke være guitarist, stilles også gerne et klaver til rådighed, samt en guitarforstærker såfremt du er mere til at optræde med dens slags hævi sager.
Kh. Team HQ]]>

aug 23 2016

Details

Date: august 23, 2016
Time: 19:00 - 01:00
Event Categories:
Genre:
Website: FB Event

Arrangør