Indlæser Events
  • Denne event er allerede afholdt.

Plug'n'Play SPOT Edition – 5. sæson!

SÅ! Nu behøver du ikke gå rundt i cirkler længere – Plug’n’Play er klar med sin 5. sæson, og der er lagt i ovnen til hygge af helt nye dimensioner!! Med dét sagt, har vi selvfølgelig ikke pillet ved rammerne, da man jo aldrig skal prøve at fixe wa’ der æ’ er i stykker – men siden at både opbakningen, de fysiske rammer, de optrædende, og den generelle atmosfære omkring Plug’n’Play er vokset for hver sæson, må der være tale om intet mindre end en form for renæssance indenfor den umiddelbare og intime oplevelse af livemusikken! Og det er vi intet mindre end smadder stolte af at være med til! 

 
Vi vil i denne sæson fortsætte med at invitere en håndfuld sangskrivere på scenen, som sløret løbende bliver løftet for, op mod hver af de følgende 5 datoer for dette forår: 
 
15. februar – Sæsonpremiere / Classic
15. marts – Cover Yo Lover Edition
5. april – Classic
3. maj – SPOT Edition
31. maj – Sæsonafslutning / Classic
 
Har du lyst til at spille et par numre til en af de ovenstående aftener? – eller kender du en dygtig troubadur som gemmer på nogle sangskatte? – så henvend dig til konferencier og tovholder, Magnus, på mail: magnus@esmusic.dk 
Skriv hvilke(n) datoer som passer bedst, samt et link til et sted man kan høre dine sange (hvis du har det). 
 
NB: Skulle du ikke være guitarist, stilles også gerne et klaver til rådighed, samt en guitarforstærker såfremt du er mere til at optræde med dens slags hævi sager (djævlehornstegn!)
 
Vi glæder os til at hygge med jer! 
Much love, 
❤️ Team HQ
]]>

maj 03 2017

Details

Date: maj 3, 2017
Time: 19:00 - 01:00
Event Categories:
Genre:
Website: FB Event

Arrangør