Indlæser Events
  • Denne event er allerede afholdt.

PRÆ-RAMA: SO SO SOFIE + LAURASAURUS + MARTIN BALTSER + JEANETTE BONDE

Jeanette Bonde er en dansk sangerinde, pianist og sangskriver. Sangene er egne kompositioner, der bedst beskrives som en lækker blanding af RnB og pop. Mødet mellem danske, poetiske tekster, dejlige melodier og en fantastisk stemme gør Jeanette Bonde til noget helt unikt, der bestemt bør opleves.

Sanger og sangskriver Martin Baltser har været på banen i efterhånden en del år, hvor han med sin lidt skæve tilgang til både tekst og musik forsøger at udfordre og fange lytteren. Pt. arbejder han på sit nye akustiske album ’Under Nåleskoven’ hvor han leger med det danske sprog og underlige taktarter.

Laurasaurus
er en kvartet som tager udgangspunkt i Laura Bernths danske sange. Musikken er overvejende akustisk og afdæmpet, med et nærværende udtryk, hvor teksterne er i fokus.

So so Sofie
opstod i 2011, og udspringer af Sofie Christiansens sangskrivning. Det er enkle og iørefaldende melodier i et følsomt, til tider sårbart, til tider mere råt, men altid ærligt univers. Teksterne kredser omkring emner som kærlighed og livet, og alt hvad der gemmer sig deri af håb, længsel, lykke, løgne, bedrag og erkendelse.
www.facebook.com/sososofie

Kl 20.00 – 20.30 Jeanette Bonde
Kl 20.50 – 21.20 Martin Baltser
Kl 21.40 – 22.10 Laurasaurus
Kl 22.30 – 23 Sososofie


]]>

apr 02 2013

Details

Date: april 2, 2013
Time: 21:00
Event Categories:
Genre: / /
Website: FB Event