Indlæser Events
  • Denne event er allerede afholdt.

Puke Wolf + Omsorg + Purslane

HeadQuarters præsenterer tre af tidens mest spændende post-hardcore artister. En aften i den tunge ende af skalaen, med de store følelser helt ude på tøjet.

➤ HQ åbner: 19.00
➤ Koncertstart: 20.00
➤ Entré: 90 kr.
➤ DJs fra kl. 23.00 – 05.00.

Puke Wolf:
Puke Wolf er emotionel post-hardcore fra Aarhus, der bruger musikken til at få afløb for deres lede og frustrationer af det moderne, sjæleløse samfund. Håbet er at publikum også har mulighed for det samme. De er en del af det, om det så er på en scene eller en udgivelse. Det er i høj grad en katarsisk oplevelse.
Trioen har ikke en frontperson, men derimod bidrager alle tre med vokal, der spænder fra brølende og vred til skinger og klagende. Musikken kan til tider synes kaotisk og ubehersket, men der er altid en melodisk eller rytmisk forankring, der giver lytteren et mentalt pusterum midt i stormen. Det melankolske står altid i centrum, alle følelser sidder uden på tøjet – det må godt gøre ondt.

Omsorg:
Omsorg blev skabt i efteråret 2020 og er et nyt band på hardcorescene i Danmark. Bandet spiller deres egen form for melodisk-emotionel-post-hardcore og består af medlemmer fra det aalborgensiske musikmiljø.

Trods bandets korte levetid og omstændighederne under Covid-19, er der alligevel formået at blive spillet nogle koncerter rundt i Danmark i 2021 sammen med bands som blandt andet EYES, Riverhead og Demersal. Bandet har en hård, rå, ærlig og stemningsfuld tone og tekstuniverset berører emner som ensomhed, misbrug, angst, sorg, længsel og kærlighed – deraf også bandnavnet.
Omsorg har lige nu to singler ude og arbejder for tiden på nyt materiale der vil komme i løbet af foråret 2022.

Purslane:
Kvintetten Purslane fra Aarhus spiller rå tungsindig post-hardcore. Det soniske udtryk forankres i eksistensens bittersøde melankoli og der trækkes referencer til alt fra støjende atmosfærisk shoegaze, over i mere straightforward hardcore. Gruppen udgav i 2020 en selvbetitlet EP, samt dobbeltsinglen ‘Fading Strife’.
mar 12 2022

Details

Date: marts 12, 2022
Time: 19:00 - 23:00
Cost: 90kr
Event Categories:
Genre: /
Website: FB Event