Indlæser Events
  • Denne event er allerede afholdt.

RÆK INDOVER + HRYM + RANE CLOD

HeadQuarters inviterer til triplekoncert med RÆK INDOVER, HRYM og RANE CLOD. En aften hvor eksperimenterne for lov at stå selv, og de musikalske drømmelandskaber fra musikerne bliver sluppet fri.

➤ HQ åbner: 19.00
➤ Koncertstart: 20.00
➤ Forsalg: 60 kr.
➤ Entré i døren: 80 kr.
➤ HQ DJs fra kl. 23.00 – 05.00

RÆK INDOVER:
‘Ræk Indover’ eksperimenterer i spændingsfeltet imellem det organiske og elektroniske. I en fascination af computerens elektroniske statiske flow samt friheden og udtryksfuldheden ved de akustiske instrumenter blander duoen ambiente flader, IDM-inspirerede beats og simple skrevne melodier med de friere tilgange fra noise- og improvisationsmusik.
Kontrasten imellem det nærværende/presente/improviserede og det mekaniske/stringente/komponerede skaber en konflikt. Hvem bestemmer over hvem?

Ræk Indover består af Asbjørn Busk Horne (kontrabas, Moog, laptop) og Magnus Munk Tækker (guitar, pedal steel, klarinet og laptop).

HRYM:
Hrym spiller fri improviseret musik, med mørke, glødende, nordiske rødder. De bevæger sig sammen i en lang kropslig og flydende bevægelse. Som en sang, der vender og drejer sig i et langt strøg gennem tid og rum. De tegner nostalgiske billeder, der fylder luften med storladne lydflader og bevæger sig til skrøbelige udspil og grimasser. Med musikken tegner de nattehimlen over det kolde nord.

Hrym består af Magnus Wiinblad på saxofoner, Petra Sanggaard Schultz på trompet, Halfdan Magnus Stefansson på guitar og Mikkel Wilstrup på trommer & percussion.

Alle er unge og fremadstormende danske musikere, med erfaring og et dirende ønske om at udtrykke sig!

RANE CLOD:
Rane Clod klipper hverdagen ud i ord og billeder vi alle kan nikke genkendende til. Hans musik flytter sig fra at være lige foran dig til at svæve ud i et drømmende og melankolsk univers.

”Vi har alle følelser gemt bag kaffekoppen, eller i sandet vi graver tæerne ned imens havet langsomt skyller ind over dem” – Rane Clod

Med blinkende lys fra elektroniske moduler og pedaler, skaber rane en kontrast mellem det organiske og det mekaniske i hans. Hans debut EP ‘Uden Om’ blev beskrevet som:

“En progressiv og umiddelbar samling af vuggende og rastløs indierock, som med simple melodier, rolig vokal og atmosfærisk klang gør stemningen lunefuld, håbefuld og inspirerende”

I et radiointerview på P6 Beat bliver. I 2023 udgav Rane debutalbummet “Den Tikkende Sol” med det københavnske band ‘Det Indre Marked’ som fik omtale i bla. Gaffa, Bands Of Tomorrow og GFR Rock.

Det seneste halve år har Rane arbejdet med at inkorporere improvisation i sin performance og sangskrivning på Det Rytmiske Musikkonservatorium. En koncert med Rane Clod svæver derfor søgende mellem det umiddelbare og det konstruerede.

mar 01 2024

Details

Date: marts 1
Time: 19:00 - 05:00
Cost: 80kr / 60kr forsalg
Event Categories:
Website: FB Event