Indlæser Events
  • Denne event er allerede afholdt.

RAGE AGAIN + UK77

RAGE AGAIN presents: a RATM cover-up!

RAGE AGAIN er som at være der selv! Det er Roskilde 1994, det er Battle of Nuremberg, det er Finsbury Park! Det er rasende, dedikeret, og præcis tribute til et af nyere tids vigtigste bands, Rage Against The Machine!

____________

➤ HQ åbner: 19.00
➤ Koncertstart: 20.00
➤ DJs fra kl. 23.00 – 05.00.
➤ Forsalg inkl. gebyr: 70 kr.
➤ Entré i døren: 90 kr.

______________

RAGE AGAIN er Bulls on Parade, Bullet in the Head og Bombtrack. Det er Testify, Township Rebellion og Take the Power Back! Det er intens og indlevende kanalisering af RATMs raseri!

RAGE AGAIN leverer et leverstød til den globale magtelite med et liveshow, der har den samme energi, vildskab og kompromisløse indignation, som RATM bragede igennem med i 1990’erne. Det er verdensklasse tribute med power og nerve sparket ud over scenekanten med 100 miles i timen!

RAGE AGAIN opstod ud af en kærlighed til RATMs musik. Deres blanding af hiphoppens politiske og æstetiske arvemasse og den hårde rocks aggressivitet var ganske enkelt revolutionerende. Efter tre studiealbums og et et hav af turnéer var det så pludselig slut i år 2000. Det var chokerende. Det var ubærligt. Det var uholdbart.

RAGE AGAINs idé var, at samle op hvor de fire fra Los Angeles slap, og holde liv i deres revolution. Filosofien er derfor at hylde musikken, og at holde liv i RATMs ild og ånd. 20 år senere holder RAGE AGAIN stadig ilden levende, stadig ånden frisk, og musikken skarpere end nogensinde!

RAGE AGAIN giver publikum en unik oplevelse. Er du til dynamiske grooves, til agressiv funk, til røde faner og oprør, til alt det, som RATM stod for, så finder du det til en koncert med RAGE AGAIN.

THE RAGE IS RELENTLESS

 

UK77:
Sex Pistols, The Clash og The Jam har ikke spillet forgæves: Der er dømt punk-nostalgi og svedig rock, når de fire garvede musikere i UK77 går på scenen og leverer de største britiske top-20-hits fra punk-genrens storhedstid 1977-82.

”Bedre end originalerne!” ”Hold kæft, hvor er det fedt!” – Reaktionerne på UK77’s koncerter spæn- der fra genkendelsens glæde hos dem, som kan huske dengang, til begejstring hos det nye publi- kum, ikke mindst unge, som her oplever musikken live for første gang.

UK77 har det klassiske punk-lineup med vokal, guitar, bas og trommer. To af medlemmerne stammer oprindeligt fra Manchester, som var et af centrene for punk-musikken i slut-70erne.

sep 10 2021

Details

Date: september 10
Time: 19:00 - 05:00
Cost: 70 – 90kr / 70kr forsalg
Event Categories:
Genre:
Website: FB Event