Indlæser Events
  • Denne event er allerede afholdt.

Rasmus Bo + Furnivalls – 2x EP-release + supp. Christian Haase

➤ HQ åbner: 19.00
➤ Koncertstart 20.00
➤ Deejay: 23.00-03.00
➤ Forsalg: 50 kr. + gebyr
➤ Entre: 75 kr.
_______________________ Rasmus Bo:
I en balance mellem indierockklassikere som The Strokes og The Libertines og moderne urbanpop, er Rasmus Bo en kunstner der trækker linjer tilbage på tidslinjen, men som i den grad også fylder et hul ud på den danske moderne musikscene og uden tvivl kommer til at trække linjer langt frem.

Med den legende lyd, der er stærkt bundet til tiden understøttet af de danske tekster, er projektet en rejse gennem en opvækst og en ungdom i dagens Danmark, der rummer alt fra små følelser til store politiske statements.

Et friskt pust og et musikalsk univers, hvor politik og kærlighed driller hinanden, hvor ungdommen, livet og Danmark er præcist indfanget og udtrykt. Furnivalls: 
Furnivalls er et band der har stramme melodier, funky grooves, bluesy soloer, jazzede trommer og hvor alle fire medlemmer bidrager med deres karakteristiske inspiration til musikken. Bandet har en original lyd, der præges af deres vokalharmonier og selvom musikken har rødder i 60’er og 70’er musik, har den samtidig en ungdommelig og aggressiv energi.

Bandet er lige nu i Mørkværk studiet for at indspille nyt materiale, der udkommer i 2017. Support: Christian Haase:
Christian Haase udgør normalt den ene halvdel af den alternative popduo Vi Leger Musik, men denne aften optræder han med sange under eget navn. Det sker i et solo-setup, hvor han spiller elektrisk guitar og synger med sin særegne, lyse vokal gennem en guitarforstærker.
_______________________ ♥ Team HQ

]]>

mar 23 2017

Details

Date: marts 23, 2017
Time: 19:00 - 03:00
Cost: 75kr / 50kr forsalg
Event Categories:
Genre: /
Website: FB Event