Indlæser Events
  • Denne event er allerede afholdt.

Rasmus Matthiesen + supp.

Rasmus Matthiesen og band er nutidig dansksproget rock- og folkmusik med tråde til navne som Peter Sommer og C.V. Jørgensen. Med vedkommende tekster og fingeren på pulsen af sin generation, har Rasmus siden udgivelsen af singlerne ”Østjylland” og ”Frie Valg”, som fik radio airplay på P4 og P6, spillet koncerter over det meste af landet. Senest som support for Mellemblond, samt til både SPOT, Tønder Festival og Smukfest.

I 2017 udkommer debutalbummet ”ALT GODT” som er produceret af Kent Olsen (Giant Sand, Marie Frank). Live består Rasmus Matthiesen desuden af Anders Ahle (guitar), Kristoffer Jeberg (trommer), August Korsgaard (orgel, wurlitzer) og Julius Holst Hvarregaard (bas).

FACEBOOK: https://www.facebook.com/rasmusmatthiesenmusiker
FRIE VALG (single) https://www.youtube.com/watch?v=-YPtq0LqUmI
ØSTJYLLAND (single) https://www.youtube.com/watch?v=EM0BZkA6a5g

 

SUPPORT: 

Jonas Suni dækker over den sønderjyske kunstner af selvsamme navn, der med sin direkte ærlighed og fængende melodier, kombinerer elementer fra den analoge singer/songwriter-inspirerede verden med elektroniske beats af mørk nattelivs karakter. Jonas Suni er beviset på at sårbarhed langt fra er patetisk og at popmusik atter har fået nye vinger at flyve med.

]]>

sep 28 2017

Details

Date: september 28, 2017
Time: 20:00 - 04:00
Cost: 80kr / 60kr forsalg
Event Categories:
Genre:
Website: FB Event

Arrangør