Indlæser Events
  • Denne event er allerede afholdt.

RAUM EINS: THE WANDS, ORACLE OF SILENCE, MORGAN SQUARE

Den 3. november udgav den fremadstormende psych duo The Wands debut ep’en “Hello I Know The Blow You Grow Is Magic” på norske Fuzz Club Records. Den opfølges nu af 13 koncerter på danske, tyske og engelske spillesteder i løbet af november og december. The Wands er også aktuelle på dobbeltvinylen “The Reverb Conspiracy” der indeholder bands som Dead Skeletons og Singapore Sling, og som udgives af Fuzz Club og folkene bag flagskibet Austin Psych Fest.
http://www.youtube.com/watch?v=f_2oFx-w884

Oracle of Silence er en københavnsk garage/pop-noir trio, der denne aften spiller deres debutkoncert. Bandets drivende kræfter, sanginden Madeleine Kate McGowan og den chilenske guitarist Mauricio Santana, har igennem de seneste 6 år lavet musik og optrådt i forskellige konstellationer under forskellige navne i den københavnske og britiske undergrund. De har nu fået samling på alt det flyvende, og præsenterer nu første smagsprøve på hvad der er i vente fra deres kommende debutalbum. Det er forførende, dyster pop og mystisk garage.
http://www.facebook.com/oracleofsilence?fref=ts

Morgan Square er et forstyrret univers af psych-rock med rødder hos de gamle stammefolk. Der bliver fyret op under kedlen med den tidlige psykedeliske rocks skæve slag i ansigtet, i en psykose af undren over hvor vi nu engang er endt henne.

dec 13 2012

Details

Date: december 13, 2012
Time: 20:00
Event Categories:
Genre: /
Website: FB Event