Indlæser Events
  • Denne event er allerede afholdt.

ROBOT + BROKEN HARP

Efter vinterens albumudgivelse, ”Short-term Beliefs” tager Robot en tur rundt i landet til udvalgte spillesteder for at fremføre Kåre Joensens beat, der typisk udvikles, indvikles, udspilles og indspilles på enorme mængder analogt udstyr i hjemmet på Istedgade eller i studiet på Enghavevej. ”Short-term Beliefs” er ROBOTs anden plade, og i kølvandet på den første plade spillede ROBOT blandt andet på Roskilde Festivalen og i Ringe, ligesom det øvrige Danmark er blevet kørt tyndt, herunder som opvarmning for Kashmir. Der har desuden været afstikkere til udlandet – bl.a. de obligatoriske jobs i Berlin, der sømmer sig for anmelderbestaltede krautrockere. Robot er, som navnet ikke antyder, støjende, organisk beatmusik med kor af synth, horn og klarinet ledsaget af menneskelige betragtninger om utilstrækkelighed, blues og kærlighed. Robot er fortsat baseret på den kollektive indsats med bidrag fra en række personligheder fra ikke mindst den københavnske musikscene, men man kan næppe betegne live-konstellationen som løs, da holdet har spillet sammen i årevis. Medvirkende på live-holdet er : Oliver Hoiness: guitar; Mads Tunebjerg: Bas; Kasper Rasmussen: Trommer; Kristoffer Jul: Keyboards; Rasmus Juel: Trompet og Kåre Joensen: Guitar og vokal. http://robotmusic.dk/


Som navnet antyder, har Broken Harp kontrastlignende udtryk lige fra intensive og flotte harmonier til en rå og ødelagt lyd. Musikken bevæger sig omkring lo-fi, dark og mellow blues-inspireret indie-folk, inspireret med et vedholdende drive såvel som poetiske ballader. Broekn Harp er skabt af sanger/sangskriver Anna Valgreen og guitarist Steffen Nordenstam. De mødtes i København sidste efterår (2010). 

Bandet er nu bestående af Karen Beldring (Mads Beldring), Adam Winberg (Julie Maria, Death Valley Sleepers), René Hansen (Sophie Woods) og Steffen Nordenstam (Jørck, alberte. W, Sophie Woods,The Kissaway Trail etc.) Bandet udkommer med deres debut plade i starten af september “Give Me Your Best and The Settle Down” som er den første i en triologi af Ep´er.

https://www.facebook.com/pages/BROKEN-HARP

]]>

okt 08 2013

Details

Date: oktober 8, 2013
Time: 22:00
Cost: 40kr
Event Categories:
Genre: / /
Website: FB Event