Indlæser Events
  • Denne event er allerede afholdt.

Roselyn + Wolves among Us 2 x release koncert

Roselyn er et hardcore metalprojekt, der er opstået på baggrund af fællesskaber i det Aarhusianske metalmiljø mellem venner, som alle har den samme musikalske passion og vision. Bandet består af medlemmer fra tidligere metalbands fra den danske undergrund, som tilsammen har spillet et væld af koncerter i ind- og udland og formåede at sætte gang i vilde moshpits gennem kaotiske musikoplevelser og fængende live-shows.

—————–

➤ HQ åbner: 19.00
➤ Koncertstart: 20.00
➤ Forsalg inkl. gebyr: 50 kr.
➤ Entré i døren: 80 kr.
➤ DJs fra kl. 23.00 – 02.00.

—————–

Med lyrisk fokus på kærlighed som essensen af medmenneskelighed, forstærker Roselyn budskaberne gennem en ustyrlig in-your-face-energi fra hardcore-genren, kombineret med melodiske og tunge breakdowns kendt fra metalcore.

Ønsket er, at disse opløftende tematikker i centrum af et kaotisk musikunivers må fange og drage publikum hele vejen gennem albummet, såvel som til koncerterne.

Produktet er bandets debutalbum; ̈Alive At Zero ̈, som blev udgivet i september 2021 gennem Prime Collective og fejres med koncerter på danske og udenlandske spillesteder.

_____________________

 

WOLVES AMONG US er nu klar til at udgive deres sophomore – album ‘Hollow Gloom’, som er blevet produceret, mixet og mastereret af Chris Kreutzfeldt (CABAL, Daze of June, Ghost Iris). Kvintetten har arbejdet på dette album i et godt stykke tid, hvilket har resulteret i at albummet har fået et spark og hak opad, når det kommer til kvalitet og ambitioner.

 

_____________________

 

THE WAKERS er et post-hardcore band fra Århus med medlemmer fra Arms Ablaze. Arms Ablaze gutterne Frederik og Mads har en helt særlig historie sammen, da de mistede to medlemmer i en drukneulykke i Norge, og med deres egne ord er The Wakers er en ny start for dem hvor de har valgt en lysere og mindre brutal lyd og reflekterer på temaer som tab, håb og mening.

dec 02 2021

Details

Date: december 2, 2021
Time: 19:00 - 02:00
Cost: 80kr / 50kr forsalg
Event Categories:
Genre:
Website: FB Event