Indlæser Events

AFLYST

  • Denne event er allerede afholdt.

SÅFORSATAN

“Danmark har fået et nyt livenavn, og det er såforsatan!” skrev GAFFA i deres 5-stjernede anmeldelse af sangerens seneste koncert. Siden sejren ved DR Karrierekanonen har den talentfulde artist arbejdet på sit debutalbum og har i mellemtiden udgivet to singler. Nu er han klar med næste udspil d. 8. oktober kaldet ’Backup Plan’ og sine første koncerter i eget navn. såforsatan kickstartede sin karriere under første corona-lockdown, og på trods af de svære betingelser sikrede hans selvudleverende lyrik og intense livepræstationer ham sejren i 2020-udgaven af DR Karrierekanonen. Siden da har rapperen udgivet to singler, hvor ’Aldrig Har Jeg’ tilbragte to uger på toppen af P3 Listen og hele fire måneder i rotation på samme kanal. Nu er han klar med den nye single ’Backup Plan’, som er sidste udkast, inden han udgiver sit debutalbum i starten af 2022 – og så kan han opleves med band til hans første headliner-koncerter i Aarhus, Roskilde, Køge og København til november.  

 

➤ HQ åbner: 19.00

➤ Koncertstart: 20.00

➤ DJs fra kl. 23.00 – 05.00. 

 

På den kommende single ’Backup Plan’ blander såforsatan 60’er soul med flabet hiphop og store frustrationer i en hidtil uset genrebastard i det danske musiklandskab. Singlen er et opråb om at stoppe med at træffe halvhjertede beslutninger. Om at droppe dobbeltaftaler og aftener, hvor man altid er på vej videre til det næste alternativ: “Stop nu med at lave en backup plan til din backup plan. Hvis du altid er på vej videre til det næste, så oplever du aldrig en skid. Jeg er bare så træt af halvhjertede ikke-beslutninger – træf et valg, stol på din mave og lev med det”, siger manden bag, 22-årige Sofus Bryld Staunæs, med en bramfrihed som er kendetegnende for både hans musik og persona.

Live er såforsatan et overrumplende bekendtskab, hvor flabede rap-bars deler rampelyset med skrøbelige bossanova-sjælere og storladne rockelementer. Flankeret af et velspillende band med trommer, guitar og trompet er såforsatans koncerter en rå energiudladning, hvor der bliver givet plads til at råbe stemmen væk, fælde tårer og danse i mørket, hvilket fik GAFFA til at kvittere med 5-stjerner, hvor de skrev følgende:

“Så for satan! Ja, det har man virkelig lyst til at udbryde efter en koncert med københavner-rapperen Sofus Brylds KarriereKanonens vindende projekt såforsatan, der nok gav den mest hæsblæsende koncert på UHØRT torsdag aften. […] Lidt sved, spildt fadøl på tøjet og et par trætte trommehinder rigere forlod publikum UHØRTs Volumescene med en koncertiver, jeg ikke har set meget længe – Danmark har fået et nyt livenavn, og det er såforsatan”.

nov 05 2021

Details

Date: november 5, 2021
Time: 19:00 - 05:00
Cost: kun forsalgkr / 125kr forsalg
Event Categories:
Genre:
Website: FB Event