Indlæser Events
  • Denne event er allerede afholdt.

SABOTØR RELEASE-KONCERT

Releasekoncert for SABOTØRs debutalbum SKYGGEKÆMPER.

Support: SITUATIONSFORNÆRMELSE og LIVEDEVIL.

Vi glæder os til en aften fuld af fed energi, spas og overraskelser når tre lokale Aarhus-bands inviterer til fest og fejring.

 

➤ HQ åbner: 19.00
➤ Koncertstart: 20.00
➤ Forsalg inkl. gebyr: 50 kr.
➤ Entré i døren: 70 kr.
➤ DJs fra kl. 23.00 – 05.00 (soul, funk & disco)

 

Om S A B O T Ø R :
Vi er S A B O T Ø R .
Vi er ikke robotter. Det er bare masker. Vi er ægte mennesker. Vi synger på dansk. Vi har en trestemmig bas. Den lyder af død og ødelæggelse. Det er sådan, vi kan li’ det. Vi er kommet for at ruske op i Danmark. Det starter lige om lidt. Vi er S A B O T Ø R . Slut dig til os.

Om S A B O T Ø R:
Sort Søndag d. 08.05. 22: “Fantastisk! Genialt!”

Side 33: 15.05. 22: “Live-energi langt ud over det sædvanlige.”

———-

Situationsfornærmelse er dansk punkrock om alt det alle gør, men ingen taler om. Situationsfornærmelse hylder den side af sig selv, som ødelægger den gode stemning. Efter udgivelserne En Hurtig Omgang Dansk og En Hurtig Omgang Dansk i 2’eren har Situationsfornærmelse været rundt i det danske land og det kan heldigvis slåes fast, at der stadigvæk er en masse at synge om.

Det siger folk om Situationsfornærmelse:
“ …Det ville til en hver tid være muligt at høre forskel på Situationsfornærmelse og et andet vilkårligt band, der på en punkfestival leverede endnu et tyve-minutterssæt”.
“ Vi forventede sjov af Situationsfornærmelse. Det fik vi, men vi fik også en ægte god koncert”. – Devilution

Forfriskende og slår med det samme fast, at det, vi har med at gøre her, er noget helt nyt på den danske punkscene” – Metal A Day

———-

LIVEDEVIL er både vildt, tungt og stemningsfuldt. Trioen bevæger sig mellem genrer, der afspejler deres forskellige musiske baggrunde. Det bliver til en svedig sammenkogt stenersuppe med stærke krydderier. Der er garanti for et underholdende, energisk, lige-i-ansigtet liveshow når LIVEDEVIL tonser derudaf med en cocktail af tunge headbang-venlige riffbaserede passager, lange syrede doomiske introer og en ordentlig skefuld melodiske rock n’metal stykker.

 

<3 HQ

jun 10 2022

Details

Date: juni 10, 2022
Time: 19:00 - 05:00
Cost: 70kr / 50kr forsalg
Event Categories:
Genre: / /
Website: FB Event