Indlæser Events
  • Denne event er allerede afholdt.

Sært Skarn – Donationskoncert

Sært Skarn er lyden af storladen melankoli, fængende melodier og poetisk lyrik.
_______________________
➤ HQ åbner: 19.00
➤ Koncertstart: 21:00
➤ HQ DJs: 23.00 – 05.00.
➤ Entré i døren: Gratis – donationer modtages (Se herunder)
 
Entré: Gratis – donationer modtages på aftenen og går 50/50 til indspilning af af Sært Skarns live EP i februar samt Amazon Watch, en nonprofit organisation som beskytter Amazonas regnskoven og dets indfødte folk.
 
Sært Skarn:
“Musikken og det stærke lyriske univers er kompliceret enkelt. Det river og flår og balsamerer samtidig sjælen.” – Mai Young Øvlisen, Distortion festival
 
Sært Skarn er lyden af storladen melankoli, fængende melodier og poetisk lyrik. De dansksprogede tekster kredser om temaer som menneskehedens forgængelighed og ungdommens uovervindelighed. Genren er kompromisløs alternativ rock med referencer til Radiohead, Jeff Buckley og Kashmir ‘99.
 
Bandet er opstået som en naturlig forlængelse af EP’en “Sært Skarn”, som forsanger Mathias Winther udgav i december 2018.
 
Startskuddet til Sært Skarn har været en koncert på UHøRT festival 2019, og bandet går i studiet i februar 2020 med en live-indspilning, som skal fange den fandenivoldskhed og det nærvær, som karakteriserer deres live shows. Indspilningen forventes udgivet i foråret 2020.
 
]]>

dec 14 2019

Details

Date: december 14, 2019
Time: 19:00 - 05:00
Event Categories:
Genre: /
Website: FB Event