Indlæser Events

SALLY – DEBUT-EP RELEASE // Support: Verdens Sidste Idé (duo)

Med deres intense lyrik og indkapslende indierockede univers, har SALLY allerede sat sit mærke i deres lyttere med deres to debut-singler, “De Kommer flyvende” og “Fred”. Denne aften holder de releasekoncert for deres debut-EP, Radbrækket, på HeadQuarters i Aarhus.

 

➤ HQ åbner: 19.00
➤ Koncertstart: 20.00
➤ Forsalg inkl. gebyr: 50 kr.
➤ Entré i døren: 70 kr.
➤ DJs fra kl. 22.00 – 02.00.

 

”SALLY er et band, der trækker sin lytter ind i et lyrisk, dansksproget univers fyldt med dualiteter. Universet er opstået ud fra en fascination af det tabubelagte og konfronterende. Gennem deres tekster sætter SALLY ord på universelle følelser såsom vrede, sorg, ømhed, forventningspres samt ønsket om at frigøre sig fra omverdenens krav til, hvem man skal være som individ. Det er således bandets vision at skabe et rum, hvor der er plads til blot at være sig selv med alt, hvad det indebærer. (…) Det handler om at trække sig tilbage og kigge sig selv dybt i øjnene. Om at slippe fri af det, som holder dig tilbage. Stå ved sig selv og den man er” VINKaarhus 20/08/21: https://bit.ly/3Bsfq

 

 

Verdens Sidste Idé twister pop med boblende rocket og festlig feel good-melankoli i et pulserende sensitivt univers.

Ikke mindst live vækker bandet begejstring med deres smittende varme og store lyd, der foldes eminent ud.
Verdens Sidste Idé albumdebuterede i 2020 med Den Indre By, og i 2021 fulgte de op med EP’en Jordiske Chancer. Blandt anmeldere og musikmedier er der stor begejstring for bandets blåtonede følsomhed, de stærke melodier og maleriske tekster.

dec 09 2021

Details

Date: december 9
Time: 19:00 - 02:00
Cost: 70kr / 50kr forsalg
Event Categories:
Genre:
Website: FB Event