Indlæser Events

Sanderson & The Charabancs + Communions

HeadQuarters præsenterer en aften med Zakarias Sanderson, kendt fra bandet Leizure, og hans nye soloprojekt Sanderson & The Charabancs – med sig ned i kælderen tager de den vilde, københavnske kvintet Communions. Det bliver en aften, du ikke vil gå glip af!

➤ HQ åbner: 19.00
➤ Koncertstart: 20.00
➤ Forsalg: 75 kr.
➤ Entré: 100 kr.
➤ HQ DJs: 23.00-05.00

Sanderson & The Charabancs:
Sanderson & The Charabancs er Zakarias Sandersons nye soloprojekt og hjertebarn. Sanderson har skabt sit persona som frontfigur i rock kvintetten Leizure, men har nu, bevæbnet med en akustisk guitar og sin dybe røst, komponeret en håndfuld sange, som han nu, med et nyligt sammensat band i ryggen, er klar til at optræde med. Det bliver inderligt og uslebent, når han med sin 6-strengede slår gotiske og storladne toner an bakket op af el guitarist Mathias Gørtz (Neu Sierra, Leizure), violinist Lasse Beck (The Love Coffin, Chopper), bassist Jonas Frantzen (Dissuader, Leizure) og trommeslager Max Cosnier (Deadpan).

Rowland S. Howard (The Birthday Party, Crime & The City Solution, These Immortal Souls) står som den helt centrale inspirationskilde for projektets lyd, men der trækkes også på blødere jangle-pop navne som Nikki Sudden og The Go-Betweens. Og et eller andet sted i lydbilledet lurer Leonard Cohens genfærd.

Communions:
Communions er et band baseret i København startet af brødrene Martin og Mads Rehof i 2014.

I 2023 har Communions udviklet sig til et kvintet bestående af Martin Rehof (vokal og guitar), Mads Rehof (bas), Mikkel Skibye (trommer), David Schlüter (guitar), and Morten Heide (keys og synthesizer). Communions arbejder i øjeblikket på deres kommende album.

Hvor bandet førhen var rodfæstet i post-punk og indie rocken, omfavner det nu mange forskellige inspirationskilder. Alt fra jazz til hiphop til moderne kompositionsmusik har udvidet deres musikalske horisont, hvilket ikke har distanceret dem fra deres tidligere lyd, men udviklet den. Den nye konstellation af musikere bringer en intens energi med på scenen, hvor et overskud af musikalitet og tæt sammenspil for alvor får bandets materiale til at komme til live.

jun 03 2023

Details

Date: juni 3
Time: 19:00 - 05:00
Cost: 100kr / 75kr forsalg
Event Categories:
Genre: /
Website: FB Event