Indlæser Events
  • Denne event er allerede afholdt.

Sasha Adrian – EP-RELEASE: ‘Token’ + Support: Slørede Linier

Sanger og sangskriver Sasha Adrian giver med en fortællende sangstemme og temperamentsfulde, melodiøse indierock en stemme til sit indre mørke. Koncerten markerer udgivelsen af EP’en “Token”.

➤ HQ åbner: 19.00
➤ Koncertstart: 20.00
➤ Forsalg: 90 kr.
➤ Entré i døren: 110 kr.
➤ HQ DJs fra kl. 22.00 – 02.00

Sasha Adrian:
I et intimt engelsksproget tekstunivers, der læner sig ind i indiemusikkens autobiografiske strømninger, er Sasha Adrian på scenen, og i sine sange, til stede med alt det hun ellers helst vil flygte fra af svigt, fejlbarlighed og forholdet til sin egen krop. I sangenes ublufærdighed, mellem hviskende tilståelser og ‘dont give a f*ck’-smadder, inviteres publikum ind i et åndsfællesskab, hvor intet er for stort eller for småt, hvor der er plads til både de voldsomme sår og det usynlige net af tanker, der kan holde os fast, og hvor musikken kan sige ‘jeg ser dig’.

+ Support: Slørede Linier:
I en collage af genrer og fragmenterede fortællinger om at føle sig ude af sync med verden omkring sig, spreder alt-pop projektet Slørede linier lys i mørket. Med længsel omfavner soloprojektet sårbarheden i os alle og det mørke der kan være svært at tale om, men så let at mærke.

Sangene er en hyldest til håbet, viljen til at insistere på at være en del af hele verden altid. Ungdommelig blåøjet i sin håbefuldhed og alvorsfuld voksen i sine tekster. De kraftfulde sange tør både at blotte sig selv med intimitet eller rejse sig i en storladen symfoni af lydflader, frustrationer og støj hvor inderligheden bliver vendt på vrangen. Når livet gør ondt dosserer slørede linier lidt lindring.

Debutalbummet ‘Fugletræk’ blev rost for sin genrerbrydende omskiftelighed der med “hudløst udleverende og intense sange” fik 5/6 stjerner af Gaffa, airplay på p6 & p4 og blev fremhævet af både Soundvenue og Bands Of Tomorrow. Soloprojektet består af Asbjørn Mathorne der på denne aften bringer en hel ny række sange med sig på HQ, klar til at se dagens lys.

okt 12 2023

Details

Date: oktober 12, 2023
Time: 19:00 - 02:00
Cost: 110kr / 90kr forsalg
Event Categories:
Genre: /
Website: FB Event