Indlæser Events
  • Denne event er allerede afholdt.

SEA + Support: Vulture Vibe

➤ HQ åbner: 19.00
➤ Koncertstart: 21.00
➤ Forsalg: 50 kr. 
➤ Entre i døren: 70 kr. 
_______________________ SEA

SEA er kompromisløs, fremadstormende klassisk heavy rock. Bandets awardvindende og anmelderoste debutplade lagde den danske og internationale rock- og metalbranche ned. Stribevis af topanmeldelser, to High Voltage Rock Awards, utallige koncerter i ind- og udland, heriblandt Copenhell Festival, har givet bandet et solidt omdømme og publikum.

Nu er SEA tilbage med deres længeventede anden plade ”The Grip of Time”, hvor bandet bl.a. har været forbi de legendariske Abbey Road Studios i London. Deres to singler ”Once We Were Dead” og ”The Stranger Within” har fået omfattende airplay på både myRock og P4 og endnu engang er fans og anmeldere i ind- og udland begejstrede. Support: Vulture Vibe
Vulture Vibe er et rock´n´roll band fra Aarhus, som fik sin begyndelse i foråret 2016 – dynamikken spænder vidt og bredt, fra de helt hårdtslående riffs, til de mere atmosfæriske og lyriske momenter i musikken. Det er rocknroll ind til benet, der respekterer sine rødder og trækker inspiration fra den mørke delta-blues, den inderlige soul og samtidig bærer undertoner af den psykedeliske rock. Det er guitar-musik understøttet af en tung bas, en stor trommelyd, lyrisk orgelspil, samt en kraftig og sjælfuld vokal.

]]>

okt 21 2017

Details

Start: oktober 21, 2017 @ 20:00
End: oktober 22, 2017 @ 06:00
Cost: 70kr / 50kr forsalg
Event Categories:
Genre: /
Website: FB Event