Indlæser Events
  • Denne event er allerede afholdt.

NORTHSIDE AFTERPARTY: SINGLES GOING STEADY: DJ SONNYBOI

Vi fejrer Northside Festival med 3 nætter med gratis afterparty. Der vil være alt fra disco til punk, og vi har åben til den lyse morgen.

Der er tilbud på 6 tuborg eller 5 budweiser for 100 kr.

Fredag spiller DJ Sexual Healing hvor du bliver præsenteret for det mest sleske og stramme line-up af artister du kan forestille dig. Med en altid fast fod forankret i det lækre, flirtende beat, bydes der her på et festfyrværkeri af disco, soul, business funk, pop og hiphop.

Lørdag står den på DJ Strangeways der spiller indie, punk, garage og alt muligt andet. Bag konceptet står Jesper Hvam og John Fogde. Jesper Hvam var en af hovedmændene bag hedengangne Club Drive, der i slutningen af 90erne oplevede stor popularitet som en sand oase for festglade aarhusianske unge som gerne ville danse til The Cure, Oasis, Joy Division, Nirvana og Pixies. John Fogde er intet ringere end booker og talsmand for Northside Festival.

Søndag byder vi velkommen til Singles Going Steady aka Søren Sonne Hald, som er et forholdsvist nyt bekendskab på HeadQuarters’ scene. Han er en erfaren herre der spiller northen soul, ska, new-wave og indie.

]]>

jun 15 2014

Details

Start: juni 15, 2014 @ 23:00
End: juni 16, 2014 @ 06:00
Event Categories:
Genre: / / /
Website: FB Event

Arrangør