Indlæser Events
  • Denne event er allerede afholdt.

Sista Bossen + Support: Christian Høgh

Det eksplosive party-grunge-punk band Sista Bossen er blevet synonymt med deres ekstreme højenergi-optrædender, hvilket har givet dem et ry for næsten ikke at røre jorden, når de spiller live!

➤ HQ åbner: 19.00
➤ Koncertstart: 20.00
➤ Forsalg: 75 kr.
➤ Entré: 100 kr.
➤ HQ DJs fra kl. 23.00 – 05.00

Sista Bossen:
Sista Bossen, der kommer fra Malmø i Sverige, blev dannet af fem venner tilbage i 2014 og har indtil videre udgivet to albums plus en EP via det svenske label Kollektivet Records + det danske label Crunchy Frog, som også står bag bandets kommende 2022 + 2023 udgivelser!

Senest udgav Sista Bossen i april singlen “Fotboll og Träskor” fra EP’en ‘PING’, som udkommer i starten af ​​september.

Sista Bossen har tidligere spillet på bl.a. Roskilde Festival, SPOT festival, Loppen, Radar, Høst Møn og Northern Winter Beat, den norske Fres Festival, samt svenske Plan B, Malmöfestivalen og Debaser Strand.

+ Support: Christian Høgh:
Christian Høgh er det nye queer håb på den danske hiphopscene. Han er aktuel med hans debutalbum “Vi ender som vores forældre” som skubber grænser både lyrisk og instrumentalt. Selv kalder han sin musik for eksperimenterende dansktop, som fletter fingre med rapmusikken. Forvent en svedig og bombastisk liveperformance fyldt med skæve tekster, larmende produktioner, og akavede spisepauser.

sep 09 2022

Details

Date: september 9, 2022
Time: 19:00 - 05:00
Cost: 100kr / 75kr forsalg
Event Categories:
Genre: / /
Website: FB Event