Indlæser Events
  • Denne event er allerede afholdt.

Situationsfornærmelse + NEXØ

HeadQuarters præsenterer en fuldstændig, vanvittig eksplosiv aften, når de lokale helte fra Situationsfornærmelse byder op til dans, sammen med Københavner-punkerne fra NEXØ. Kom med – det er helt ok hvis du kun kommer for at råbe!

➤ HQ åbner: 19.00
➤ Koncertstart: 20.00
➤ Forsalg: 80 kr.
➤ Entré i døren: 100 kr.
➤ DJs fra kl. 23.00 – 05.00

Situationsfornærmelse:
Det var så lidt. Betragt det som en gave.

Siden 2019 er folk rejst fra nær og fjern for at opleve fænomenet Situationsfornærmelse.

Det startede i det små, men som tiden gik, blev det hurtigt klart for alle, at intet sted er for stort til Situationsfornærmelse. Bandet har besøgt spillesteder og festivaler i hele landet og afholdt udsolgte koncerter både som opvarmning og hovednavn.
Senest har de fire venner været med som support på Kellermensch’ efterårsturne 2022 og som de professionelle amatører.

Situationsfornærmelse er, var de hverken værre eller bedre end hovednavnet, og efterlod publikum varme og glassene tomme.
Genren er punkrock og de spiller, som galt det dit liv. Teksterne tegner karikaturer af danskheden og kredser om den politiske korrekthed og alt det vi ellers ikke taler om. Menuen bliver sikkert leveret med højt humør, skarp selvironi og absolut ingen ydmyghed overfor dem, der skulle mene noget andet.

Århuskvartetten skriver, indspiller, mixer og udgiver alle herlighederne selv og indtil videre er det blevet til de to anmelderroste EP’er En Hurtig Omgang Dansk og En Hurtig Omgang Dansk i 2’eren, plus det løse, hende singlepigen Maria.
Med hitsne Kaff’ Eller Knep, Ind Med Hænderne, Camp Skrald mig, og man kunne blive ved, har Situationsfornærmelse for længe siden slået fast, at de er nogen, man skal holde øje med.
Udover den geniale musik, så er det energien der er blevet Situationsfornærmelses varemærke, og når Situationsfornærmelse spiller, så er det med at komme op foran, inden det er for sent.

Situationsfornærmelse har aldrig skuffet og hvorfor skulle de det. For som Situationsfornærmelse altid siger: En hurtig omgang dansk har aldrig været sjovere.

NEXØ:
NEXØ er en højenergisk og intenst nærværende kvartet fra København. Bandet forener den maniske fremdrift fra hardcore punk med tunge, legende lydlandskaber, der spejler en verden i voldsom forandring. Musikken er en knytnæve af larm, men altid med en skarp sans for melodi i det støjende. NEXØ er presserende, frustreret nærvær – der er noget på spil.

NEXØ udgav deres andet album, False Flag, i april 2022 og har siden høstet lutter gode anmeldelser i ind- og udland. Pladen bragte dem rundt i hele landet, landede dem supportjobs for Dead Kennedy’s og Anti-Flag og sendte dem på tour til Holland, England, Skotland og den tropiske ø Réunion.

Koncerten på HQ er, sammen med en koncert i hjembyen København, afslutningen på NEXØs False Flag tour, så de er klar til at give absolut alt hvad de har.

dec 09 2022

Details

Date: december 9, 2022
Time: 19:00 - 05:00
Cost: 100kr / 80kr forsalg
Event Categories:
Genre: / /
Website: FB Event