Indlæser Events
  • Denne event er allerede afholdt.

Slowjoint + Gaia + Ordeal

To bands fra hver sin ende af Danmark. Slowjoint fra den sydvestlige del og Gaia fra den østlige. De to bands har to fundamentalt forskellig lyde, men deler en kærlighed til store forstærkere og tung fuzz – såvel som en meget løs tilgang til sangskrivning. Slowjoint og Gaia har spillet sammen og støttet hinanden i årevis nu, og er endelig klar med en split sammen, og spiller i den forbindelse en række koncerter rundt om i landet, samt Tyskland. Splitten er udgivet i et samarbejde mellem Virkelighedsfjern, Svensk Psych Aften, AUSI Records, Magisk Stat og pladeforretningen Vinyltrolden. SLOWJOINT:
Med tydelig inspiration fra den amerikanske doom og stoner scene, spiller Slowjoint en tung omgang sludge-metal af den beskidte skuffe! Simple bluesinspirerede riffs, pakket ind i tyk bas, fuzzet guitar og bakket op af nogle tunge tøndetæsk. Vokalen spytter og snerrer og det går i særlig grad ud over de højere lag af samfundet. Slowjoint lyder som dét det er, og ikke en skid andet! GAIA:
Gaia beskriver sig selv som Kosmisk Doom. Dette dækker over en blanding af tung guitardreven doom, støjrock og en generel spacyness. De er rodfæstet i stoner/doom i stil med Electric Wizard og Toner Low, men trækker indflydelse fra bands som Harvey Milk, Melvins, Floor og SUMA – samt gentagelseselementer som bl.a. kendes fra Kraut-rock. Deres sange er centreret omkring gentagne riffs og tung feedback – hvor det hypnotiske smelter sammen med en udknaldet, intens, hulemands-lignende spillestil. Teksterne beskriver den klaustrofobiske følelse af at leve i et samfund, der synes at falde fra hinanden omkring os. ORDEAL:
Misantropisk sludge violence fra det sorte Jylland.
Ordeal er det musikalske udtryk for livstræthed, misbrug, vrede og vold. I det nordiske musiklandskab har der længe manglet en repræsentant for den type sludge, der på ingen måde har noget at gøre med vattede bluesskalaer, psykedeliske feberdrømme eller afskyvækkende hippieassociationer. Vinteren 2016 blev misfosteret Ordeal født. Her er ingen overfladisk boogie og intet forsøg på at genoplive årtier, som bare skal i glemmebogen. Med inspiration fra hedengange sværvægtere som Noothgrush, Grief og Meth Drinker gør Ordeal musikken grim igen.
_______________________

➤ HQ åbner: 19.00
➤ Koncertstart: 21.00
➤ Entré i døren: 40 kr.

]]>

feb 23 2018

Details

Date: februar 23, 2018
Time: 19:00 - 23:00
Cost: 40kr
Event Categories:
Genre: / /
Website: FB Event

Arrangør