Indlæser Events
  • Denne event er allerede afholdt.

Smugler + Albatrods

En aften med to spændende, upcoming navne fra den danske undergrund! Smugler og Albatrods præsenterer en aften med alt far lange synthflader til intens americana.

➤ HQ åbner: 19.00
➤ Koncertstart: 20.00
➤ Forsalg: 40 kr.
➤ Entré: 60 kr.
➤ HQ DJs fra kl. 22.00 – 02.00

Smugler:
Med følelserne uden på tøjet inviterer Smugler dig ind i en verden, hvor der både er plads til dystopi, lange synthflader, melankoli, eufori og dansable rytmer – alt sammen bundet op med kærlighed og fede riffs. Drengene fra Thy er ved at etablere sig på livescenen, og har blandt andet med udgivelsen fra deres Beder Session og de seneste livekoncerter i København og Aarhus bevist, at de har fundet en lyd og en stemning, der favner bredt.

Nogle af de tanker, som lagde grundsten for Smugler, var at fjerne bladet fra munden og træde frem med tabubelagte emner som mentalt helbred, maskulinitetens diskurs og ensomhed.
Smugler holder til i det århusianske med rødder i Thy og på Mors.
Brødreparret Kenni & Ronni Bjerregaard skabte bandet
under lockdown i 2020 akkompagneret af deres tre kammerater Elias Kjeldgaard, Anton Skovmose og Emil Ulf.

Albatrods:
Albatrods er et nyt skud på stammen af Aarhusiansk upcoming musik. Albatrods er lyden af det jordbundne og det fantasifulde, det varme og symbiotiske som trækker tråde fra forskellige genrer som rock, pop og americana. Teksterne kredser om den sanselige væren-i-verden og bearbejdes i et umiddelbart og nærværende dansk sprog. Albatrods favner bredt og taler et musikalsk sprog som på én gang er letforståeligt og som samtidig fordrer fordybelse.

Sangeren Agnes Valbjørn skriver numrene og arrangerer sammen med resten af bandet sangene til den nervefyldte lyd, der definerer Albatrods. I bandet spiller de to guitarister Benedikt Holm Lange og Frederik Pilgaard, trommeslager Magnus H. Olesen, bassisten Jens Brunsgaard Krogh og på tangenter spiller Julia Jørgensen.

sep 08 2022

Details

Date: september 8, 2022
Time: 19:00 - 02:00
Cost: 60kr / 40kr forsalg
Event Categories:
Genre: / / /
Website: FB Event