Indlæser Events
  • Denne event er allerede afholdt.

Smugler – Debutalbum-release: ‘Krokodillevogteren’ + Support: Hestevæddeløb

I foråret 23′ udgiver Smugler deres debutalbum, et album som de har arbejdet på i 2 år.

Smuglers debutalbum er et manifest af lys i mørke tider. Med udgangspunkt i erindringer fra en tid, hvor sorg og ensomhed smeltede sammen med selvrealiseringens sprækker af håb, er Krokodillevogteren et symbol på balancen mellem kaos og harmoni. Med maskulinitetens diskurs i bagagen gør Smugler op med livets goder og gåder – set i lyset af samfundets damplokomotivistiske rytme, som stiller vores generation ansvarlig for de ting, vi ikke får gjort. Ved at pille masker af under sorgens altomsluttende ensomhed danner Smugler en symbiose mellem selvets opløsning og genfundet kærlighed.

➤ HQ åbner: 19.00
➤ Koncertstart: 20.00
➤ Forsalg: 60 kr.
➤ Entré: 80 kr.
➤ HQ DJs fra kl. 23.00 – 05.00

Smugler:
Med følelserne uden på tøjet inviterer Smugler dig ind i en euforisk verden af dansksproget lyrik med plads til melankolsk dystopi, lange synthflader og dansable rytmer. Grundstenene for Smugler var at fjerne bladet fra munden og træde frem med tabubelagte emner som mentalt helbred, maskulinitetens diskurs og ensomhed. Bandet fra Thy har etableret sig på livescenen på ét år med 25+ koncerter i bagagen – heriblandt SPOT Festival, Aarhus Festuge, Way Up North Festival og support for Malurt. Med live erfaringen og EP-udgivelsen fra Beder Session har de fundet en lyd og en stemning, der favner bredt.

+ Support: Hestevæddeløb:
Her er power duoen i på ingen måde troede i manglede! Måske gør i det slet ikke, men her er vi. Vi kan spille alt fra The Gambler til Einstürzende Neubauten. Vi kommer dog på ingen måde til at spille det, lige meget hvor meget i tigger og ber’. Men vi kan og det er alt i har behov for at vide.

apr 21 2023

Details

Date: april 21, 2023
Time: 19:00 - 05:00
Cost: 80kr / 60kr forsalg
Event Categories:
Genre: / /
Website: FB Event