Indlæser Events
  • Denne event er allerede afholdt.

Sneglefeber + Big Game Hunter + Mindripper

Én lørdag aften i juli – tre af de tungeste bands som Aarhus har at byde på! HeadQuarters inviterer på en aften med alt hvad den kan trække af stoner- og doom riffs!

➤ HQ åbner: 19.00
➤ Koncertstart: 20.00
➤ Forsalg inkl. gebyr: 60 kr.
➤ Entré i døren: 80 kr.
➤ HQ DJs fra kl. 23.00 – 05.00

Mindripper:
Mindripper er et metal band fra Aarhus, med rødder i stoner, doom og sludge, men med en god håndfuld proggede og bluesy elementer kastet ind.

Inspirationerne tæller bl.a. Black Sabbath, Candlemass og Opeth. De lyriske temaer bevæger sig rundt i emner som græsk mytologi og filosofi.
Mindrippers debut-album Anamnesis, blev udgivet digitalt i maj ’21.

Big Game Hunter:
Big Game Hunter er et aarhusiansk Hard Rock band, inspireret af alt fra 70’ernes ædle Rock og 80’ernes Heavy Metal til dagens hæsblæsende Stoner- og Doom metal. Big Game hunters musik afspejler en mørk, mystisk og demonisk verden, der med tunge øredøvende riffs og sprøde rockede passager – kan få enhver tyrannosaurus til at gi’ horn.

Sneglefeber:
Sneglefeber sender lytteren ud på en tonstung krybetur hen ad en stenet vej med maven som primært transportmiddel. Bandet blander langsomme slimede riffs med harske desperate skrig til en stærkt vanedannende doom-drink.

jul 30 2022

Details

Date: juli 30, 2022
Time: 19:00 - 05:00
Cost: 80kr / 60kr forsalg
Event Categories:
Genre: / / /
Website: FB Event