Indlæser Events
  • Denne event er allerede afholdt.

ALEX MONK (UK) + GHOST, FLUTE & DICE + SO LIKE DORIAN

Engelske Alex Monk trækker på både 60’ernes og 70’ernes syrefolk, ambient og elektroniske eksperimenter. Hans første plader var i høj grad præget af den instrumentale, ambiente stil, men fra mesterværket “The Safety Machine” (2011) bevægede han sig mere over i et sangbaseret og guitarpræget univers, hvor det rå og improviserede møder det drømmende, syrede og spøgelsesagtige. Referencer til alt fra Brian Eno og Coil til Robert Wyatt og Islaja trænger sig på, og Alex Monk er klar med et helt nyt album.


http://www.youtube.com/watch

Klaveret er jo ikke noget blidt instrument. Det siger klonk, kwarrng, chonk. Hvis man så sætter effekter på kan man virkelig få klaverets indre klonkhed frem. En af de bedste metoder er at sende klaveret først igennem én baglæns effekt med én cyklus og så igennem en anden baglæns effekt med en anden cyklus. Hvis man godt kunne tænke sig at høre hvordan dét lyder, så skal man komme til den her koncert med Ghost Flute & Dice.

Der er udkommet ét soloalbum med titlen “Music for Amplified Piano”. Der er blevet spillet koncerter rundt i Danmark samt turneret i USA. Og til næste år udkommer der et andet album, hvor klaveret møder violin, saxofon, vokal, synthdroner og meget mere.

http://www.youtube.com/watch


Skrøbelige folksange, dyster blues og rusten cabaret fra en åben mark. So Like Dorian blev startet som et mere regulært singer/songwriter-projekt, men har siden arbejdet sig ind i mere atmosfæriske og improvisatoriske lag, dog stadig med den gode sang som udgangspunktet. Musikalske samarbejdspartnere inddrages løbende i projektet, hvis kerne udgøres af sanger, guitarist og sangskriver Rasmus Steffensen.

http://www.youtube.com/watch]]>

okt 29 2013

Details

Date: oktober 29, 2013
Time: 21:00
Cost: 40kr
Event Categories:
Genre: /
Website: FB Event