Indlæser Events
  • Denne event er allerede afholdt.

SPEkTR Halloween Show!

SPEkTR, der med utallige udgivelser og snart 20 år på bagen, kommer langt om længe til HQ d. 31. oktober, og med denne dato, giver det kun mening for “Soundtrack ’n Roll” ensemblet, at spille et skræddersyet Halloween set som vil indholde dansable temaer fra alskens gyserfilm, egne kompositioner fra deres eklektiske bagkatalog + andre overraskelser. 

En aften i blod, terror og helvedesild! 

Udover dette vil der være dj sæts af de 2 SPEkTR medlemmer, Alex J. Hall (Grails, Lilacs & Champagne) og Manoj Ramdas (Sort Sol, The Raveonettes,CHILDRENN, The Good The Bad etc.).

SPEkTR:

Manoj Ramdas (Sort Sol, CHILDRENN, The Raveonettes).

Lasse Herbst (Fallulah).

Alex J. Hall (Grails, Lilacs & Champagne). 

Nicolai Koch (Choir of Young Believers, Oh No Ono).

 

➤ HQ åbner: 19.00

➤ Koncertstart: 21.00

➤ DJs fra kl. 23.00 – 03.00. 

➤ Forsalg: 60 kr. 

➤ Entré i døren: 90 kr. 

➤ Horror: 110% 

OBS. Hvis du er ægte gyselig og klam udklædt, giver HQ den første øl gratis! 

 

SPEkTR er soundtrack’n’roll:

SPEkTR er drevet af en evig lyst til at udforske instrumental musik indenfor en filmisk ramme, og i 2017 udkommer bandets femte udgivelse, Excelsior. 

Som med de forrige udgivelser bekender numrene sig til en musikalsk æstetik, der er både retro og fremadsynet. 

SPEkTR blev dannet i 2000 af komponist og guitarist Manoj Ramdas, og det er en evigt foranderlig rejse, SPEkTR har taget lytteren med på: Fra hardcore gyserscores til John Barry-inspireret surfmusik og sci-fi-klingende 70’er-synths – og lige nu har SPEkTR fundet hvile i en krautinspireret verden. 

Men SPEkTR er altid umiskendeligt sig selv med fokus på de gode melodier og et altopslugende lydunivers. En sort stjerne af musik og fantasi. 

Den selvbevidste kvartet er drevet af originalitet, musikalsk nysgerrighed og en væld af idéer. Det bliver til musik, der skaber soundtracket til en film, der kun eksisterer inde i lytterens hoved – musik, Manoj Ramdas kalder soundtrack’n’roll. 

Da det filmiske betyder så meget for SPEkTRs univers, har bandet altid lagt stor vægt på flotte, udfordrende og spændende musikvideoer, og der er altid projekter i støbeskeen. 

2016 havde premiere på et oplagt samarbejde, nemlig filminstruktøren Christina Christensens kortfilm Vice Versa, der er lavet til musik fra SPEkTRs forrige album The Door Is Paint On A Rock. 

]]>

okt 31 2019

Details

Date: oktober 31, 2019
Time: 19:00 - 03:00
Cost: 90kr / 60kr forsalg
Event Categories:
Genre:
Website: FB Event

Arrangør