Indlæser Events
  • Denne event er allerede afholdt.

Statisk + Suni

Det kan næsten kun blive en magisk aften, når HeadQuarters inviterer på danske 80’er-pop flashbacks og inderlige dansksprogede tekster. Hovedkvarteret får nemlig pænt besøg af Statisk og Suni.
_______________________
➤ HQ åbner: 19.00
​➤ Koncertstart: 20.30
➤ Forsalg: 40 kr.
➤ Entré i døren: 60 kr.
➤ HQ Resident DJs: 23-05
➤ Kærlighed: 110%
 
Statisk:
Med en blanding af storslåede synth-flader, poetiske tekster og virtuose guitarsoloer, der giver flashbacks til 80’ernes rockede pop, tager Statisk publikummet med på en livsbekræftende rutschebanetur gennem tilværelsens op- og nedture.
 
Forsanger, Mathias Skov, og guitarist og producer, August Halle, er med to singler i ryggen, “Blind” og “Helt Tæt”, og med succesfulde festivaloptrædener på tværs af landet, i færd med at erobre deres egen plads på scenen og i danskernes hjerter.
 
Med opbakning fra deres energiske liveband, fremfører de deres musik med en helt særlig charme og selvsikkerhed, som danner grundlaget for en forførende lyd, der river lytteren væk fra hverdagens vanskeligheder og ind i et drømmende musikunivers.
 
Deres rejse er kun lige begyndt, og med store drømme og et ønske om at definere lyden af deres generation, er Statisk et band med en mission: At blive Danmarks næste store live act.
 
Suni:
Suni er for mange et ubeskrevet blad på den danske musikscene, og har siden singlen “Drømmene Ses” ikke gjort sig særligt bemærket på hverken scenen eller de sociale medier. Derfor er det en særlig begivenhed, når Suni sammen med Laurits Smedegaard og Asbjørn Elle gæster HeadQuarters d. 8 november.
 
Tiden, der er gået, er blevet brugt på at skrive nye sange som publikum denne aften vil blive præsenteret for. Suni er monumentale popmelodier i et bevægende tekstunivers, indsmurt i støjende synthesizers og søgende landskaber.
]]>

nov 08 2019

Details

Date: november 8, 2019
Time: 19:00 - 05:00
Cost: 60kr / 40kr forsalg
Event Categories:
Genre: /
Website: FB Event