Indlæser Events
  • Denne event er allerede afholdt.

Still The Man

STILL THE MAN: ET ØJEBLIK I DET TIDLØSE

STILL THE MAN er Danmarks mest hemmelige rockorkester.
Det er det musikalske hjertebarn af forsanger Ole “Gunzo” Løhde og guitarist Kristoffer “Fitty Fat” Veirum, som begge knæler andægtigt ved rockmusikkens beskidte alter.

➤ HQ åbner: 19:00
➤ Koncertstart: 20:00
➤ Forsalg: 70 kr.
➤ Entré: 85 kr.
➤ HQ DJs: 23:00 – 05:00

I selskab med STILL THE MAN kommer vi mageløst rundt i rockmusikkens mange undergenrer. Det uudtømmelige musikalske univers spænder vidt og bredt og byder på mange sindrige indfald.
Det bemærker man umiddelbart ved et lyt til gruppens debutalbum MYTH, hvor inspirationen til albummets 11 sange er hentet fra alt fra Grunge og Metal til New Wave og Indierock.

På live-scenen skruer STILL THE MAN bissen på, de barberer nænsomt ind til benet af indspilningernes nuancerede lag, og går til værks med en bidsk attitude, som vi bedst kender den fra punkmuskken. 


Her bliver de professionelt bakket op af bassist Rico “Roxy” Andersen og trommeslager Søren “Bronx” Bruntse, som tilfører gruppens dybfølte hymner både overbevisning og rasende energi.
Har du først været til koncert med STILL THE MAN, vil spørgsmålet uundgåeligt melde sig: Hvor længe forbliver dette en hemmelighed? 


dec 01 2023

Details

Date: december 1, 2023
Time: 19:00 - 05:00
Cost: 85kr / 70kr forsalg
Event Categories:
Genre:
Website: FB Event