Indlæser Events
  • Denne event er allerede afholdt.

OBS: Livestream: Sunken + Morild

Det danske black metal band Sunken har været aktive på den danske og europæiske scene siden 2012. Stilen er atmosfærisk black metal, og lyden er kendetegnet ved dystre, melankolske og depressive lydflader, drømmende melodier og inspiration fra havet og den omkringliggende jyske natur.

➤ Koncertstart: 20.00

OBS OBS OBS: info og link til livestream bliver offentliggjort i event på Facebook.

 

I starten af 2013 indspillede bandet demoen ”The Crackling of Embers”, og i 2017 udgav bandet det længeventede debutalbum ”Departure”. I 2020 vender Sunken tilbage med “Livslede”, deres første udgivelse hos tyske Vendetta Records. “Livslede” er bandets mest intense, gennemarbejdede og ærlige album til dato. Sammen med producer Johan Emanuel Jørgensen har Sunken skabt et smukt og sørgeligt lydunivers ud fra et stærkt personligt grundlag, og resultatet er en følelsestung rejse gennem angst, selvhad og håbløshed.
Bandet har spillet et væld af koncerter i Danmark, turneret i Tyskland, Frankrig og Polen og spillet med bands som Pillorian (US), Ultha (DE), Deafheaven (US) og Wolves In The Throne Room (US).

 

Danske Morild har, med deres enormt atmosfæriske tilgang til black metal og deres unikke koncerter med fosforescerende ansigtsmaling og UV-lys, tryllebundet publikum og anmeldere i de seneste år.

https://www.facebook.com/morildcph/

okt 03 2020

Details

Date: oktober 3, 2020
Time: 19:00 - 22:30
Cost: Gratiskr
Event Categories:
Genre:
Website: FB Event