Indlæser Events
  • Denne event er allerede afholdt.

Sunken + Support: Sortlegeme

HeadQuarters inviterer til atmosfærisk black metal i international klasse!

➤ HQ åbner: 19.00
➤ Koncertstart: 20.00
➤ Forsalg: 100 kr. + gebyr
➤ Entré i døren: 125 kr.
➤ HQ DJs fra kl. 23.00 – 05.00

SUNKEN
Det danske black metal band Sunken har været aktive på den danske og europæiske scene siden 2012. Stilen er atmosfærisk black metal, og lyden er kendetegnet ved dystre, melankolske og depressive lydflader, drømmende melodier og inspiration fra havet og den omkringliggende jyske natur.

I starten af 2013 indspillede bandet demoen “The Crackling of Embers”, og i 2017 udgav bandet det længeventede debutalbum “Departure”.
I 2020 vendte Sunken tilbage med “Livslede”, deres første udgivelse hos tyske Vendetta Records. “Livslede” er bandets mest intense, gennemarbejdede og ærlige album til dato. Sammen med producer Johan Emanuel Jørgensen har Sunken skabt et smukt og sørgeligt lydunivers ud fra et stærkt personligt grundlag, og resultatet er en følelsestung rejse gennem angst, selvhad og håbløshed.

Bandet har spillet et væld af koncerter i Danmark, turneret i Europa ad flere omgange og spillet med bands som Panopticon (US), Winterfylleth (UK), Deafheaven (US) og Wolves In The Throne Room (US).

“Det er musik til den mørke årstid med regn og storm ruskende udenfor, og muligvis inde i lytterne og musikerne selv. Men der er også noget storladent og ædelt over lyden, som om den strømmer ud fra en kraftkilde, der som udgangspunkt nok er kulsort i sin kerne, men ikke rådden og livløs. Det giver, om ikke håb og trøst, så dog en form for forførende lys i mørket” – GFR

“I danmarkshistoriens stærkeste felt er Sunken placeret solidt i fortroppen med ‘Livslede’, og hvis nogen skal skaffe den danske scene hæder og ære, er de et godt bud. Alt dette med et album, der umiskendeligt er deres og umiskendeligt er dansk.” – Devilution

SORTLEGEME
SORTLEGEMEs værker har, i løbet af årene, omfavnet alt fra dunkle techo- og acid-rytmer, til samples af traditionel folkemusik/instrumenter, over blide og æteriske ambientpasager, samt insisterende støjtæpper.
Uanfægtet af retning de bevæger sig i er SORTLEGEMES lydbilleder altid dragende og interessante.

sep 22 2023

Details

Date: september 22, 2023
Time: 19:00 - 05:00
Cost: 125kr / 100kr forsalg
Event Categories:
Genre: /
Website: FB Event