Indlæser Events
  • Denne event er allerede afholdt.

Swartzheim + Support: Oil Slumber + Afdød

Forbered dig på at blive at blive flækket midt over af et af Aarhus/Randers’ mest bøllede trash metal bands! Vi lover fuld Rebekka og kun en vej frem! Swartzheim tager selvfølgelig også gæster med, Oil Slumber og Afdød!

➤ HQ åbner: 19.00
➤ Koncertstart: 20.00
➤ Forsalg: 75 kr.
➤ Entré i døren: 100 kr.
➤ HQ DJs fra kl. 23.00 – 05.00

Swartzheim:
Swartzheim EST. 2018 er et snerrende aggressivt cross-over metal band der består af 6 unge fyre fra Jylland. Nu er de klar til at udgive deres nyeste “EP” D. 14 oktober går det ned. Som live band kan der ikke forventes andet end masser af energi fra bandets side og med tre guitarister bliver det til mur af lyd. Så hvis du elsker højt tempo så er Swartzheim noget for dig. De unge herre har også varmet op for: Solbrud, Xenoblight, I’ll Be Damned og spillet på SPOT festival og Heavy Agger.

Oil Slumber:
I skæret fra den brændende olietønde dybt inde i en mørk jysk skov overgav 3 mænd sig til tunge riffs, slæbende trommer og sonisk suverænitet. I en røgfyldt krypt har de sidenhen mestret deres instrumenter og opbygget et arsenal af forstærkere tilsvarende den militære oprustning under den kolde krig. Med grundvoldsrystende bas, udmattende tøndehamren, skrigende støjguitar og hekseskrig trækker Oil Slumber dig med helt ned i de dybeste oliedepoter. Der leveres lange kompositioner, drastiske temposkift og et lydbillede der spænder sig fra den smukkeste stjernehimmel til decideret asteroidestorm. Bandets inspirationer inkluderer men er ikke begrænset til: “Sleep”, “Uncle Acid and the Deadbeats”, Shell, Q8, Franz Kafka og Guj ham selv.

Afdød:
Et døds metallisk jerngreb fra det mørkeste øvelokale i Slagelse. Med et væld af inspiration inden for metallens verden gør dette nye band på metalscenen deres bedste for at blæse publikum bagover. De unge gutter har/skal spille med andre danske navne som Plaguemace, Crocell, The vision ablaze, Crimson burial, Black Tritonus og Wayward Dawn. Derudover kan du blandt andet finde dem på Tornvang open air 2023!

okt 14 2023

Details

Date: oktober 14, 2023
Time: 19:00 - 05:00
Cost: 100kr / 75kr forsalg
Event Categories:
Genre: / /
Website: FB Event