Indlæser Events
  • Denne event er allerede afholdt.

KLEPTI KLEPTI + BALKAN BEATS DK

KLEPTI KLEPTI 

Allerede da den danske balkanbølge slog igennem i nullerne viste Klepti Klepti at de kunne gå deres egne veje. En indsigtsfuld fortolkning af genren har medført en lang række optrædener i Danmark og rundt i Europa – bl.a. Frankrig, Spanien, Grækenland og Bulgarien.

I 2010 udgav Klepti Klepti albummet Sultani Påp på Kanel Records (Glow Kit, Dad Rocks). Siden har bandet spillet koncerter på bl.a. Train, Pumpehuset, Tivoli, Rust, Global og Stengade samt til et utal af private arrangementer landet rundt. Klepti Klepti har desuden medvirket i samtlige afsnit af DR-programserien Landeplagen i 2010-2011.

Klepti Klepti har været en tur rundt om blokken og har suget inspiration til sig fra alle verdenshjørner til deres nye album Kå-L-Ep-Ti, der udkommer den 10 januar 2013. Albummet består hovedsageligt af egne kompositioner der er lavet med lige dele underspillet humor og balkangalskab. Inspirationen kommer fra Balkan, Tyrkiet, afrobeat, ethiopisk funk, klubmusik og fri improvisation. Klepti Klepti betegner selv deres andet album som “et varmt og fantasifuldt manifest.” 
http://www.kleptiklepti.dk/ 

 

]]>

jan 19 2013

Details

Date: januar 19, 2013
Time: 21:00
Event Categories:
Genre: /
Website: FB Event