Indlæser Events
  • Denne event er allerede afholdt.

Tandem + Skt. DeLarge

HeadQuarters præsenterer en aften med Tandem og Skt. DeLarge. Tandem er en ung, elektronisk rap-duo, der skærer hul på det hårde ydre og giver de mest primitive følelser frit løb. Den 27-årige rapper og producer Skt. DeLarge er et kontrastfuldt individ. Han inviterer lytteren ind i et poetisk rum, hvor vrede og skrøbelighed får lige meget plads.

➤ HQ åbner: 19.00
➤ Koncertstart: 20.00
➤ Forsalg: 40 kr.
➤ Entré: 60 kr.
➤ HQ DJs fra kl. 22.00 – 02.00

Tandem:
Tandem er to tynde drengekroppe, der drypper med selvsikker sårbarhed. Tandem er drømmeagtige tekster, der kaster lytteren rundt mellem vrede, tårer, sex, hovedløs eufori, komplet tomhed og de tusindvis af tanker, der kommer med at være et ungt levende væsen.

I sommeren 2022 udgav de deres debut EP stormen2mithoved.com – en kaotisk introduktion til duoens vilde verden. På fem tracks spænder lyden vidt imellem store bangers, triphoppet art-pop og rendyrket klubmusik, men alting bindes sammen af de dybt personlige rapvers, hvor svævende ord byder lytteren indenfor i de to unge mænds meget virkelige følelsesliv.

Tandems højenergiske liveritual har fællesskab, medrivelse og spontanitet i centrum, og man kan således være sikker på, at drengenes skæve idéer både vil bringe gode grin og stærke følelser frem i én, om så man er med for første eller tyvende gang.

Skt. DeLarge:
Med et ekspressivt billedsprog og et skævt men selvsikkert flow portrætterer Skt. DeLarge problematikker ved giftig maskulinitet, popkultur, fremmedhad og selviscenesættelse, hvor kritikken peger både ud- og indad. Hans tekstunivers er velovervejet og stiller med satirisk og løssluppen tilgang spørgsmålstegn ved, hvad det vil sige at være et godt menneske; som råber han af en smadret verden men samtidig ved, at han er en af de idioter der ødelægger den.

Skt. DeLarges produktioner er eksperimenterende og skæve. Når energien er højest mærker man bassen i brystet imens bragende trommer og forvrængede elektroniske elementer får lov at spraypainte væggene og byde op til piratfest. Han leger med en dynamik hvor de punkede, buldrende og moshpitindgydende beats, kan skifte til intime og syrede instrumentaler, der giver plads til forsigtighed og fokus på de nøje udvalgte ord.

maj 11 2023

Details

Date: maj 11, 2023
Time: 19:00 - 02:00
Cost: 60kr / 40kr forsalg
Event Categories:
Genre: / /
Website: FB Event