Indlæser Events
  • Denne event er allerede afholdt.

ESM: TAXIT + WHEN DADDY SLEEPS

Taxit består af fem unge mænd, der har spillet sammen i 5 år, og deres musik hviler på et solidt rock-fundament, bl.a. med megen inspiration fra brit-rocken ”Briterne er dygtige til at tilføre musikken noget flabethed og kant, og det har været rigtig fedt at forsøge at eksperimentere med det i studiet.” siger guitarist Søren Roland Jessen. Bandet udgiver deres første album den 1. september, og det er netop numre derfra bandet spiller til koncerten. Sangene ”Against The Wall” og ”Die As Humans” er dog allered udgivet på YouTube.

http://www.youtube.com/watch


When Daddy Sleeps spiller rock med energi og masser af guitar. Bandet har spillet over 50 koncerter på alt fra små værtshuse til spillesteder og festivaler. Blandt bandets inspirationskilder kan nævnes Arctic Monkeys, Kashmir, Queens of the Stone Age, Mew og Cake. 

Med base i Aarhus arbejder de fire bandmedlemmer med at udvikle det musikalske udtryk – missionen er at få musikken til at lyde ny og udfordrende. Musikken bevæger sig fra rå og energiske numre som “I Might Tell You To Get Lost” til de mere flydende “Ships in the Night” og “My Ghost” – alt sammen leveret med et velplaceret glimt i øjet.    

http://www.facebook.com/whendaddysleeps

]]>

sep 11 2013

Details

Date: september 11, 2013
Time: 22:00
Event Categories:
Genre:
Website: FB Event