Indlæser Events

AFLYST

  • Denne event er allerede afholdt.

The Foreign Resort & Then Comes Silence + Support: ZRN

HeadQuarters præsenterer en aften i mørkets og det okkultes tegn, når vi slår dørene op for The Foreign Resort, Then Comes Silence og ZRN!
 
➤ HQ åbner: 19.00
​➤ Koncertstart: 20.00
➤ Forsalg: 50 kr.
➤ Entré i døren: 70 kr.
➤ HQ Resident DJs: 23:00-03:00
 
The Foreign Resort
Den københavnske trio spiller eksplosiv post-punk blandet med mørk new-wave. Bandet kombinerer den dunkle mystik fra The Cures Pornography-æra med energien fra LCD Soundsystem. Rumklangssvøbte guitartemaer, energiske motorik baslinjer og kraftfuldt trommespil med en intens og oprigtig vokallevering.
 
The Foreign Resort har spillet mere end 450 koncerter i Europa og Nordamerika, og trioen udgav i april 2019 sit seneste album Outnumbered på canadiske Artoffact Records (Kælan Mikla, ACTORS).
 
Then Comes Silence
Den svenske kvartet bevæger sig i et dystert og okkult univers, hvor støjrock, goth, shoegaze og psych blandes og går op i en højere enhed. Medlemmerne er fælles om en fascination af død, spiritualitet og korruption. Musikken rummer både energi, nerve og catchy melodier, og Then Comes Silence tager publikum med på en rejse langt ind i livets mere makabre skyggesider
Bandets anmelderroste fjerde album, “Blood”, udkom i oktober 2017 på Nuclear Blast.
 
ZRN
ZRN er en aarhusbaseret duo som spiller Ambient Doom med melankolske Low-core elementer.
Udstyret med to guitarer, et hav af effektpedaler, trommemaskine og synth, har bandet skabt en atmosfærisk signaturlyd hvor skæve, uroopvækkende stemninger udfoldes nøjsomligt og smukt i samspil med bandets lyrik, der tager den menneskelige tilstand under behandling med en aktivistisk og feministisk optik.
 
Siden deres koncert på Copenhagen Psych Fest 2016 og har duoen haft travlt med koncerter i og uden for Danmark. Blandt andet optrådte duoen til branchefestivalerne South by Southwest (SXSW) 2019 i Texas og SPOT festival 2019.
apr 17 2020

Details

Date: april 17, 2020
Time: 19:00 - 05:00
Cost: 70kr / 50kr forsalg
Event Categories:
Genre: / / /
Website: FB Event